Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valami nagyobb bajom,...

Lehet valami nagyobb bajom, vagy terhes vagyok? (nagyon félek?! )

Figyelt kérdés

Vasárnap szeretkeztem a barátommal.

Közösülés közben véreztem.Akkor azt hittem,hogy csak megjött.(csodálkoztam is,mivel csak jövőhéten kéne megjönnie)

Azóta fáj,és néha vérzek is.Eléggé megszakításosak a vérzések.

Lehet valami nagyobb bajom,vagy lehetséges,hogy terhes vagyok?

kérlek titeket az ironikus válaszoktól kíméljetek..mert nagyon félek.

2010. nov. 2. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy terhes vagy. Inkább valami gyulladás vagy seb lehet, esetleg méhszájseb. El kell menned nőgyógyászhoz.
2010. nov. 2. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha most először szeretkeztél akkor normális az hogy közben véreztél, de hogy utána is és hogy folyamatosan azt csak egy nőgyógyász tudja megmondani.
2010. nov. 2. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Ma szerda van. Vasárnap óta még semmi jele nem lenne a terhességnek. Tehát itt valami másról van szó. Orvosnak meg kéne mutasd, ő fog tudni pontos diagnózist felállítani. Remélem, semmi komoly.
2010. nov. 2. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet,lehet,hogy csak tul durván csináltátok és attol kezdtél vérezni ami meg mostanság jön ki csak a megolvadt vérdarabkák.

(utolsó! még csak kedd van )

2010. nov. 2. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
bocs, már nagyon várom a hétvégét ezek szerint :-)
2010. nov. 2. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak kicsit megijedtem mert szerdán lesz talim és azt hittem hirtelen,hogy elfelejtettem :D
2010. nov. 2. 16:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem,nem az első volt.

Nőgyógyászhoz most először mennék,de így is fogadna?

Mármint..egész nap megszakításosan vérzek..lehet,hogy pont akkor is fogok.

2010. nov. 2. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó eséllyel felsértett valamit a srác.

Amúgy a terhességnek ilyen korán még nem jelentkeznek a tünetei (a teszt is kb. 2 hét után megbízható), ezért ha nem védekeztél, akkor tesztelj is egyet 2 hét múlva. Mert attól, hogy most vérzel (pláne, ha nem a méhedből, hanem "lentebb" van a forrás), még nem jelenti azt, hogy nem estél teherbe...

2010. nov. 2. 19:07
 9/10 A kérdező kommentje:

védekeztünk,elvileg semmi oka nem lehet a terhességnek.

Én is inkább valami fertőzésre kezdek gyanakodni..de mivel borzasztóan fáj,lehet,h csak felsértett. (viszont akkor nem hiszem,h ennyire fájna/szúrna állandóan)

2010. nov. 2. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak megjön hamarosan azért vérzel!
2010. nov. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!