Szerintetek mi lehet a baj? Barna folyás
körülbelül 5hónapja hagytam abba a fogamzásgátló gyógyszert mert a párommal babát szeretnénk. Ezután az első két hónapban időre megjött majd, 10-14 napos késésekkel. Azonban 2024.08. 09.-e körül kellett volna megjönnie, ami természetesen azóta se történt meg. Viszont 2024.08. 15.naptól a mai napig barna folyásom van. Hol erősebb hol gyengébb, de havi vérzésnek semmiképp nem nevezném. Azt hozzátenném hogy PCOS-em van illetve inzulinrezisztenciám is. Tesztet is csináltam de sajnos negatív lett.
Tanácsokat ötleteket várok.
Kb masfel eve hagytam abba a fogamzasgatlot. Meg mindig kaotikus a menstruaciom, az elso 8-9 honap horror volt (jottek a pattanasok mindenhol, pedig mielott elkezdtem szedni sose volt, 1 honapot kesett stb)
Most is par hetet kesik vagy elobb jon, van hogy 5 napog barna pecseteles utana 5 nap omlik a ver.
Nekem 1,5 éven át volt hol többhónapos kimaradás, hol háromhetes folyamatos vérzés.
Adj időd magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!