Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy átlagos férfi mennyit tud...

Egy átlagos férfi mennyit tud a menstruációról?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá, higy a párom azt hiszi, hogy a menstruációs vér olyan, mintha megvágtad volna magad és fel kell itatni.

25 éves és nem értem, miért nem ismeri az endometriótist, a vérrögöket, hogy dobhatom ki egy csomó ruhámat egy rossz napon, és miért nem lehet ruha nélkül aludni.

aug. 19. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Mit kéne tudnunk róla? Jobban csúszik, nekünk ennyi elég.
aug. 19. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Átlagos menstruáló nőként sem igazán értem, mire gondolsz. Sosem dobtam még ki semmilyen ruhámat, a foltok kijönnek hideg vizes szappanos sikálással. Fel kell itatni valóban, pucéran éppen lehetne aludni, csak tamponnal vagy kehellyel és az endometriózist sok nő, meg éppen nőgyógyász sem nagyon ismeri. Mit akarsz szerencsétlen sráctól?
aug. 19. 12:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Átáztattam egy paplan, a pizsamam és a fehérneműmet.
aug. 19. 12:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este.
aug. 19. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

"miért nem ismeri az endometriótist" - szerintem ezt a férfiak 90%-a tényleg nem ismeri, esetleg nem is hallott róla. Ha elmagyarázod neki, talán tudni fogja...

"dobhatom ki egy csomó ruhámat egy rossz napon" - hideg vízbe áztatás és kimosás nem opció?

"miért nem lehet ruha nélkül aludni" - tampon, kehely esetleg? Nem mindenkinek való a betét éjszakára.

aug. 19. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

hogy dobhatom ki egy csomó ruhámat egy rossz napon, és miért nem lehet ruha nélkül aludni. - nem, nem kell kidobni, és de, lehet ruha nélkül aludni.

Erre való pl a kehely vagy tampon :D - én pl egy bugyiban alszom, azt is csak a tisztasági betét miatt, de 3-4. naptól már ugyanúgy ruha nélkül.

Mlg sohasem kellett ruhámat menzesz miatt, pedig már 22 éve megvan.

aug. 20. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Szerencsétek van... Nekem a szülés után durvult el, szerencsére általában kijön a ruhából. Azonban a kamaszomnak már legalább 4 garnitúra ruhát ( alsók, nadrágok, pizsamákat) kellett kidobni, mert bármit csináltam, nem jött ki belőlük.

Kérdező! A férjem ezek szerint kivétel, nagyon nyitott, erről is teljesen normálisan tudunk beszélni, sőt, van, amikor ő olvas utána. És nem érti, ha rengeteg nőnek van gondja vele ( endometriózis), miért nem foglalkoznak vele az orvosok. Tampont használok, az első 2-3 éjjel 3 óránként kelek, hogy cseréljek. Az első 1-2 napban rosszabb esetben felkelni is alig tudok.

aug. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!