Élénk citromsárga folyás (ami a papíron is citromsárga, nem csak száradás után) mitől lehet?
Figyelt kérdés
5 hónapja szültem ikreket császármetszéssel. A kórházban minden volt, csak higiénia nem... Sokáig tartott a gyermekágyi folyás (vérzés), majd egy barnás folyás maradt, amit betudtam tisztulásnak. Az utóbbi hetekben sárga a folyás színe, egészen élénk citromsárga, nem is nagyon tudom, mihez hasonlítsam. Ciklusom még nincs, de valószínű hamarosan visszatér, viszont pont a napokban érzem a számomra jellemző ovulációs fájdalmat és a nyák is nyúlóssá vált, de ugyanolyan élénksárga színben. Nagyon aggaszt, mi lehet ez... Orvoshoz csak két hét múlva lesz időpontom.aug. 17. 22:39
1/1 anonim válasza:
Szedsz valamilyen vitamint? Vannak vitaminok, amik ilyet csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!