Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hasi mióma eltávolító műtét...

Hasi mióma eltávolító műtét előtt állok. Akinek volt már ilyen írna róla?

Figyelt kérdés

Mennyire nehéz felépülni belőle?

A műtét hány óra hosszat tart?

Utána a nőgyógyászati osztályra kerülök vagy intenzív őrzőbe?

Hány nap kórház?

Mindent szeretnék tudni erről. Köszönöm.

aug. 17. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem nem sokra mész, mert nekem rendes hasi műtétem volt, nem laparoszkópos, de lehetőleg inkább az utóbbit csinálják. Nekem 2 óra volt, mert rá volt tekeredve a vesémre, de alapból rövidebb. Intenzíven voltam egy napot, utána még 1 napot nem keltem fel, aztán már felzavart a nővér, és akkor már olyan gyorsan meg akartam gyógyulni, hogy bejártam a kórház összes folyosóját és lépcsőjét pincétől a padlásig. Kb 1 hétig lehettem benn, de ez már rég volt, azóta szerintem rövidebb. Kicsit még fájt a hasam felüléskor, de hamar rendbejöttem. Sokkal kevésbé volt szörnyű, mint amire előtte gondoltam.
aug. 17. 19:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy írtál. Ez nem hangzik túl jól. Eléggé félek ettől, mert ilyen nagyobb műtétem még sosem volt. Szóba került a teljes méheltávolítás is ez a közeljövőben derül ki, szóval lehet hogy a végén az lesz.
aug. 17. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy kellemetlenség, mint amennyire az ember fél tőle. Pláne ha laparoszkópos.
aug. 17. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, úgy tudom nem laparoszkóppal műtenek, ez még később derül ki. Még az is kérdéses, menthető e a méh vagy mi dent ki kell venni. Majdnem 9 centis a mióma.
aug. 18. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyobb volt. Ment is vele minden, mert a petefészkeken cisztát is találtak, de én 44 éves voltam, tehát nem akartam már gyereket.
aug. 18. 09:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy te is átmentél ezen.

Nekem több polip van még a miómán kívül, úgyhogy szerintem nekem is kiveszik a méhet. Már nekem is van 2 gyerek és 40 elmúltam. Sok minden orvosilag nem szól amellett, hogy megtartsak.

aug. 18. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem bánom, hogy nincsenek meg ezek a szerveim: nem kell nőgyógyászhoz járni, és biztos, hogy nem halok meg méhrákban vagy petefészekrákban. Nekem a hirtelen menopauza se okozott semmilyen gondot, észre se vettem.
aug. 18. 11:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, ennyiből jó. Az eü helyzete úgyis borzasztó, meg nincs menstruáció sem.
aug. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!