Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetnek ezek a mestruáció miatt?

Lehetnek ezek a mestruáció miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Alapvetően generalizált szorongásom van(pszihológus diagnosztizálta, nem én).

Amióta megjött, borzasztóan szorongok és feszült vagyok, azóta étvágyam sincsen ami furcsa, mert ilyenkor épp az ellenkezője volt mindig. Aludni is szörnyen alszok..

Lehet köze ezeknek ahhoz, hogy megjött? Van összefüggés?

Előre is köszönöm!

aug. 16. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Lehet köze hozzá, a hormonok sok mindent befolyásolnak, a nagy meleg is rájátszhat az erősebb hormoningadozásra. Persze ez csak feltételezés és ha nagyon rosszul lennél fordulj pszichiáterhez.
aug. 16. 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon rosszul vagyok mert rengeteg testi tünetet okoz a nagyon erős szorongás, de 18 éves vagyok, nem szeretnék sem most, sem a későbbiekben gyógyszert szedni.:) Hiszek abban hogy menni fog anélkül is. A pszihológusommal most zárjuk le a terápiát mert amiben tudott segíteni azt megtette, jobban tudom már kezelni a szorongásos rohamokat. De nagyon hullámzó mikor hogyan élem meg. Szeretnék vele a továbbiakban is foglalkozni, de már nemtudom hogyan.

Köszönöm a válaszod!

aug. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!