Dr.Husz Viktória doktornőről (Zalaegerszeg) kinek mi a véleménye/tapasztalata?
Nekem jo tapasztalatom van vele, kedves, alapos.
De ha majd terhes leszel, ugye tudod, hogy csak ugyeletes dokinal szulhetsz? Mar ha persze allamiba mesz szulni.
Köszi a választ,, a szülés része ok, még az is lehet, hogy nem államiban fogok.
De! attól még ha szülni tegyük fel államiban fogok,attól még a terhesgondozásra járhatok magánrendelésre ahhoz akihez szeretnék,, ugye? Remélem jól tudom..
Szia. A doktornőnèl szültem 2022-ben. A màsodik volt az egerszegi kórhàzban. Az elsőnèl fogadott dokim volt, de a doktornővel milliószor jobb volt. Nem piszkàlt, bèken hagyott. Utàna hozzà mentem kontrollra, alapos volt ês kedves. Most szülèsi szabadsàgon van, amint visszajön, hozzâ fogok jàrni. Remèlem, tovàbbra is olyan marad, mint volt.
Nagykanizsàn van női doki, de őt nem javaslom.
Èn màr gondolkodtam, hogy inkàbb eljàrok Pestre, ha esetleg úgy alakul, akkor ott tudok nagyon jót. :-)
Köszi Neked is, kedves utolsó. Nos, az nem jó hír, hogy jelenleg nem elérhető, most már tényleg afelé hajlok, hogy Pestre fogok járni a megszokott dokinőmhöz, ha kell,, felköltözök'' átmenetileg
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!