Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr.Husz Viktória doktornőről...

Dr.Husz Viktória doktornőről (Zalaegerszeg) kinek mi a véleménye/tapasztalata?

Figyelt kérdés
Leköltöztünk a Balaton nyugati csücskéhez, Keszthely közelébe,és én mindenképp ragaszkodom a női nőgyógyászhoz. Nem sok van a környéken, egyről tudok, Keszthelyen, de valahogy annyira nem nyerte el a szimpátiámat első látásra/hallomásra, csak ha minden kötél szakad. Most amíg még csak az éves rákszűrésre járok/jártam, addig nem volt gond, feljártam Pestre a megszokott doktornőmhöz, na de tervezzük a babát, és attól tartok,, akármennyire is fájó, de nem fog menni, hogy végig Pesten járjak dokihoz. Hacsak nem szinte ideköltözöm átmenetileg, vagy esetleg az elején még az első vizsgálatokra. Így gondolkodom a Zalaegerszegi Doktornőn, az a táv még akadálymentesen kivitelezhető lenne minden szempontból. Ha valakinek van róla érdemi tapasztalata azt várom, szívesen olvasom. Tudom, sokan megvetnek ~rte,, hogy nem akarok férfi orvoshoz menni, de kérlek most ezért ne hurrogjatok le, szeretnék valamennyire elfogadható és számomra, amennyire lehet komfortos megoldást találni,, akármilyen önző is vagyok.

aug. 15. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jo tapasztalatom van vele, kedves, alapos.

De ha majd terhes leszel, ugye tudod, hogy csak ugyeletes dokinal szulhetsz? Mar ha persze allamiba mesz szulni.

aug. 15. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ,, a szülés része ok, még az is lehet, hogy nem államiban fogok.

De! attól még ha szülni tegyük fel államiban fogok,attól még a terhesgondozásra járhatok magánrendelésre ahhoz akihez szeretnék,, ugye? Remélem jól tudom..

aug. 15. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, orvoshoz barkihez jarhatsz, csak felfogadni nem lehet szuleshez sajnos.
aug. 15. 13:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor azért kicsit megnyugodtam, a szülés része sajnálatos, de ez van. :)
aug. 15. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Ő most "szabin van", de nem követem egy ideje a munkásságát - talán idén ment babázni Ő is. Amúgy szuper kedves, nagyon alapos és kifejezetten jó orvosnak tartom.
szept. 9. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Ha így van, remélem találok más női nőgyógyászt,aki azért,, normális'', empatikus, még akár Veszprém is szóba jöhet, ha másik irányba keresgélek.
szept. 12. 22:37
 7/8 anonim válasza:

Szia. A doktornőnèl szültem 2022-ben. A màsodik volt az egerszegi kórhàzban. Az elsőnèl fogadott dokim volt, de a doktornővel milliószor jobb volt. Nem piszkàlt, bèken hagyott. Utàna hozzà mentem kontrollra, alapos volt ês kedves. Most szülèsi szabadsàgon van, amint visszajön, hozzâ fogok jàrni. Remèlem, tovàbbra is olyan marad, mint volt.

Nagykanizsàn van női doki, de őt nem javaslom.

Èn màr gondolkodtam, hogy inkàbb eljàrok Pestre, ha esetleg úgy alakul, akkor ott tudok nagyon jót. :-)

okt. 9. 09:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi Neked is, kedves utolsó. Nos, az nem jó hír, hogy jelenleg nem elérhető, most már tényleg afelé hajlok, hogy Pestre fogok járni a megszokott dokinőmhöz, ha kell,, felköltözök'' átmenetileg

...

nov. 2. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!