Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtti napokon...

Menstruáció előtti napokon téged is kiborít a párod?

Figyelt kérdés
Amúgy alapból jól elvagyunk, de ilyenkor olyan szinten idegesít a jelenléte, hogy szívem szerint ott hagynám 🥲. Bunkó is vagyok, zavarnak az apró szokásai, amik máskor nem (pl az ha dohányzik) utána megbánom mindig, hogy miért voltam vele ilyen bunkó. Lehet kezdeni valamit ezekkel az érzésekkel? Te hogyan kezeled az ilyen helyzeteket?
aug. 14. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Sok magnéziummal.
aug. 14. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Háát, a legjobb, ha a párod is megtanulja kezelni, hogy ilyenkor bunkó vagy.

Mi már így nyomjuk:

"Szerintem meg fog jönni"

"Jajj ne" xd

Nyilván figyelj oda te is, hogy ne legyél túlságosan elviselhetetlen és hisztis, de a legtöbb csávó tudja, hogy ilyenkor mi a helyzet velünk.

aug. 14. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Az én párom szokta mondani.

Te havonta 2x menstruálsz?!

aug. 14. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Minél nyugodtabb helyzet teremtése magad körül. Melegvizes palack a hasra, illatgyertyázás, egy jó könyv, tea, bármi ami téged lelazít. Ha szeretnél meditálj, nézz filmet, akár pároddal közösen is nézheted, hátha lesz kedve neked meg elvonódik a figyelmed.

Régen én menzes előtt és alatt nagyon bujos voltam, nem igen volt más jele annak hogy megvan. Az utóbbi 1 évben viszont ugyan továbbra is bújok, puszilkodok, állandóan a nyakába lógok a páromnak, de mellette sajnos már néha kitör belőlem a hiszti, nem tudok uralkodni rajta.

aug. 14. 22:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudja ő is, hogy mi van ilyenkor. Szokta is mondani, hogy na mi van meg fog jönni? 😀 Igazából engem jobban idegesít ez, mint őt, mert harpianak tartom magam és persze hiába határozom el, hogy kedves leszek, nem fogok beszólni neki stb... egyszerűen nem tudom visszafogni magam, mert szetrobbanok belülről.
aug. 14. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem cuki, hogy ezen változtatni akarsz, de a menszesz pont olyan, hogy ideges vagy a semmiért és nem tudsz se megnyugodni, se semmit sem kezdeni magaddal. Én alapjáraton nagyon tudatos vagyok és sosem értettem miért nem tudok ellene tenni semmit, mostanra már elfogadtam, hogy ez van.
aug. 14. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Engem minden kiborít, persze elég jól tudom leplezni. De közben belül esz az ideg, hogy megint mikor jön meg, mennyire leszek rosszul stb. Utálom a menstruáció, bárcsak meg lehetne már szüntetni ezt.
aug. 15. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!