Mi a teendő, ha a férjem spermája felborítja a hüvelyem pH-értékét?
Fél éve próbálkozunk kisbabával, és amióta belém élvez, állandó pH-problémákkal küzdök. Olvastam a neten, hogy a sperma pH-ja kb. 7,5, míg a hüvelyé 4,3-4,5, és ez okozhat problémát azoknál, akik érzékenyek – és én mindenre érzékeny vagyok odalent... Az állandó hüvelykúp használat tarthatatlan anyagilag is, illetve nem hinném, hogy az egészséges környezetet biztosítana a fogantatáshoz. Szeptember 5-re van időpontom az orvosomhoz, de addig is szívesen fogadnék tanácsokat olyanoktól, akik tapasztaltak hasonlót. Elkezdtem probiotikumot szedni pár napja, hátha…
Azt meg hozzátenném, hogy endometriózisom is van, tehát több év is lehet a babaprojekt, vajon hozzászokik majd a hüvelyem vagy mostmár együtt kell élnem a folyásokkal es a kellemetlen érzéssel, szagokkal?
Ne is mondd, pontosan értem :) Mindkettő állításoddal tudok azonosulni, hidd el, nem vagy egyedül! "mintha nem lenne epp eleg bajom" "de kezd osszeadodni es eleg durva lesz a vege"
Drukkolok, hogy endo mentes is maradj!!
17-es, ne adj kérlek ilyen tanácsot, arra sokan érzékenyek, és nem belső nyálkahártyára való, ennek a mai kérdezőnek is jól szétcsípte mindenét:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1277..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!