Most kezdtem el használni az irrigátort. Mivel fertőtlenítsem? Vettem neomangol tablettát, de nagyon drága és nekem minden aktus után ajánlották és már igy is annyit költök gyógyszerekre, hogy ez már nem fér bele.
Figyelt kérdés
Lehet valami más hagyományos módon tisztítani? Hallottam a hipós vizet a gyógyszerész ismondta de nekem bizar. Hallottam már ecetes vizet is. Sima szappanos vízzel vagy a intim mosakodó gélemmel nem jó? Ti hogy csináljátok?2010. nov. 2. 09:33
11/13 anonim válasza:
Ja és a hípo után át kell öblíteni tiszta vízzel az irrigátort természetesen. Hypo ne kerüljön a hüvelyedbe!
12/13 A kérdező kommentje:
Kenettenyésztésen nem voltam, mindig csak kúpokat adnak, 3 dokinál voltam eddig az utolsó már fizetős volt ő adott tablettát is és kenőcsöt is a kúp mellé,sztem ez használt igazából. 2 hónapja egyáltalán semmi szexuális élet. Fehérneműket, törölközőket folyamatosan mosom, vasalom, külön törölköző van odalentre is. Most még kipróbálom a héten a cickafarkos ülőfürdőt, mert már tényleg nem tudom mit csináljak, minden héten nőgyógyászhoz járok. Ennél többet már nem tudom mit tehetnék. Annyira figyelek mindenre, hogy már rögeszmémmé vált a tisztaság, és mégsincs eredménye,de talán most majdd tüntetmentes leszek. Hüvelyhelyreállító kúpot nem akarok használni mert az is 10 napos nekem meg már elegem van a kúpokból a bugyiból és a betétből. 2 hónapja nem alszom bugyi és betété nélkül, nagyon kellemetelen már, ezért is kezdtem el irrigálni. Orvos mondta, nem magamtól találtam ki.
2010. nov. 2. 10:50
13/13 anonim válasza:
Heti 1x irrigálj max! (előző voltam)
Imádom, amikor a dokik a vaktában kezelgetik az embert, nem néznek a dolgok mögé. Ha bakteriális a fertőzésed, akkor lehet, hogy kell antibiotikum is, ha gomba okozza, akkor szintén van rá szájon át szedhető készítmény, ami segít. Olyan van, hogy kiújul a gombád, ekkor kell a Diflucan (szájon át szedhető) és eközben a hüvelyflórát visszaállítod. Én még mindig a probiotikumos kúpot pártolom az irrigálással szemben, ahol magadat is könnyen visszafertőzheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!