Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkumulátorgyárak vonzáskörzet...

Akkumulátorgyárak vonzáskörzetében élők! Csapvizet, vagy palackozott vizet fogyasztanátok terhesen?

Figyelt kérdés

Alapvetően kancsós szűrővel szűrtem eddig a csapvizet, viszont mióta terhes lettem abbahagytam a szűrt víz fogyasztását, mert nincsenek bizonyított vizsgálati eredmények arra vonatkozóan, hogy a szűrőbetét ezüst tartalma nincs rossz hatással a magzatra. (Azt írják a használati utasításban, hogy várandósan csak saját felelősségre igyak LAICA szűrt vizet.)

Ezt követően sima csapvizet ittam egészen addig a pontig, amíg nem olvastam egy greenpeace-s levelet azzal kapcsolatban, hogy itt nálunk a felső határértéken vannak a csapvízben található magzatkárosító anyagok. Budapesttől északra élünk, az akkumulátorgyárak vonzáskörzetében, úgyhogy minden káros dolog ami az akkumulátorgyárakból kijön, annak mi isszuk meg a levét.

Ez után áttértem a palackozott víz fogyasztására, de a műanyag palackok BPA tartalma miatt ezt sem tartom jó megoldásnak.

Ti milyen vizet fogyasztanátok inkább ebben a helyzetben? 15 hetes kismama

aug. 12. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, én nem vállalnék gyereket.
aug. 12. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Jobb, ha nem is vállalsz...
aug. 12. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ennyire ne parázz már, szép is lenne, ha akkor mostantól az akkumulátor gyárak menti településeken senki nem vállalna gyereket...
aug. 12. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ásványvízek BPA tartalma egészséget nem károsító értékhatáron belül van ,,elvileg", én inkább ezt választanám. Bár ha körbe nézel, vannak ásványvíz márkák, amelyek BPA mentes palackokkal hirdetik magukat, igaz nagy mennyiségben elég drága.
aug. 12. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!