A hüvelybemenetnél található kinövés ( húsdarab) mindenkinek van? És ha igen mekkora?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem eddig is volt, de most kicsit fáj, és olyan minthakeményebb lenne, vagy nagyobb.2010. nov. 2. 07:04
1/9 anonim válasza:
A csiklódra gondolsz, mert az van mindenkinek (kivéve akinek pl. Szudánban kivágták) és a mérete is változó.
Ha fáj az nem túl jó dolog, mutasd meg orvosnak. Akkor is mutasd meg, ha nem a csiklód, ha valami fáj az nem jó...
2/9 A kérdező kommentje:
A csikló nem lehet hiszen az nem a hüvelyben van, én arra gondolok, amit akkor érzel, ha benyúlsz az ujjaddal.
2010. nov. 2. 07:26
3/9 anonim válasza:
Akkor szerintem a G-pontod találtad meg. Vagy ha mélyebbre nyúltál az a méhszájad.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez közvetlenül a bemenetnél van
2010. nov. 2. 07:48
5/9 anonim válasza:
A 07:46-os vagyok. Akkor szerintem a szűzhártyád lehet.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz
2010. nov. 2. 09:33
7/9 anonim válasza:
Tudom mire gondolsz (nem a csikló, annak semmi köze a hüvely bemenethez, és nem is a g-pont, mert az teljesen bent van a hüvely falán), de úgytudom nincs neve, magánál a lyuknál lóg le egy kicsi puha rózsaszín "bőrrész", bár ugyanolyan a "felülete", mint magának a hüvelynek.
Nekem kb fél cm. Bár ez nem befolyásol semmit, és nem is funkcionál... úgy tudom. És a srácok sem nézik, hidd el, ha erre akartál kilyukadni! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nem a srácok miatt kérdezem, már komoly párkapcsolatban élek. Én csak egészségügyileg kérdeztem.
2010. nov. 2. 14:10
9/9 anonim válasza:
nekem is van,és úgy tudom nem veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!