Ez baj lehet? Orvoshoz kéne mennem?
Figyelt kérdés
Kb 11 nap múlva kell megjönnie a mensimnek.
Viszont hihetetlenül érzékeny a mellem ha hozzáérek már fáj érzékeny
Szokott ilyen lenni viszont mensi előtt 2-3nappal..
nem érzek benne csomót.
Nemtudom van e összefüggés de 2-3hete veszítettem el a szűzességem.
Okozhat ilyen problémákat?
aug. 9. 22:40
1/5 anonim válasza:
Nem kell ennyivel orvoshoz menni. Mensi után rendeződni fog. Viszont ha most vesztetted el, és még sose voltál eddig nőgyógyásznál, akkor érdemes lenne elmenni egy vizsgálat, plusz megbeszélni a fogamzásgatlast.
2/5 A kérdező kommentje:
Voltam már nőgyógyásznál egyéb okok miatt. Nem ez lenne az első
aug. 9. 22:48
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy korábban fog megjönni, időnként van ilyen
4/5 anonim válasza:
Hát ha lehetsz terhes, és az neked probléma, akkor igen, probléma. Pontosan ilyen tünetek már a terhesség első heteiben tapasztalhatóak. Remélem védekeztetek....
Egyébként teljesen normális a mensi előtt több nappal is a mellfájás.
5/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális, én is ugyan ezt éltem át akkor. Azóta van hogy hetekig fáj a mellem előtte. Csak ezután ne írd ki hogy terhes vagyok-e,mert szinte biztos hogy az leszel a válaszolók szemében. Védekezzetek és nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!