Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt aki hízott már fogamzásgá...

Volt aki hízott már fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés
Mennyit híztál mennyi idő alatt?Mi lett végül?Szedted tovább a gyógyszert?
2024. aug. 9. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
A fogamzásgátló nem hizlal, nulla kalória. Nem lehet tőle hízni. Változhat az étvágy hormonok hatására, de ebben egyrészt minimális van, másrészt meg mi döntünk, hogy mennyit eszünk. Lehet nemet mondani...
2024. aug. 9. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Én nem híztam.
2024. aug. 9. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Mindenkire más hatással vannak a fogamzásgátlók. A kombináltak, illetve a tapaszok 1-2 kosárral képesek növelni a mell méretét, ezáltal picit hízlalnak is.
2024. aug. 9. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Nem, 3, nem hizlalnak. Olyan nincs, hogy beveszed és hízol. Olyan van, hogy beveszed, többet eszel, hízol és erre fogod.
2024. aug. 9. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
4 étvágynövelő, tehát hízol tőle. Ennyire ne nézz már butának, nyilván nem arra gondoltam, hogy bevesz 1 szemet és feljön 15 kiló.
2024. aug. 9. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
3-5-ös: ez hülyeség. Olyan nincs, hogy étvégynövelö, EZÉRT hízol töle. AZÉRT hízol, mert TÖBBET ESZEL! Ennek az étvágynövelö hatása gyakorlatilag nulla, csak egy csomó nö beképzelni, mert AZT MONDTÁK - és elkezd zabálni.
2024. aug. 9. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
A hormonrendszerre hat, ezért híznak tőle sokan. Pont ugyanúgy, mint a terhesség és a klimax is okozhat hízást, szintén a hormonrendszer változása miatt.
2024. aug. 22. 01:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!