Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 nap késés után barnás...

4 nap késés után barnás menstruáció, mi lehet az oka ?

Figyelt kérdés

Sziasztok , 4 napot késett a menstruációm, 4 nap után még jött de inkább barnás és elég kevés a mennyisége , 2. Napon vagyok és olyan mintha már a a vége felé járnék

Terhességi tesztet csináltam a 2. Nap késés után de negatív lett .

aug. 9. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló, mintha lassan akart volna beindulni a folyamat. Kb 1,5 napba telt, mire normálisan megjött. Sztem nincs okod aggódni, főleg, ha nem vagy terhes. Várj még 1-2 napot, hátha visszaáll a normál kerékvágásba
aug. 9. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen gyengébb hónapok.
aug. 9. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Minek csinálsz tesztet, mert normális a ciklusod???

21-35 nap.

aug. 9. 11:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Miért teszel 3 kérdőjelet? Itt éled ki az idegrendszeri problémáidat ?
aug. 9. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:

A menstruáció nem olyan, mint a japán gyorsvasút, hogy mindig (?) hajszálpontosan jön-megy. Pár nap +- eltérés teljesen normális.

Ha nem indul meg rendesen, akkor csinálj másik tesztet is, mert előfordulhat, hogy terhes vagy. Ismerek olyant, akinek hat hónapig volt kevés barnás akármi, a baba már rég mozgott közben.

aug. 12. 09:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Kb 2-3 napig "volt meg" már 3 napja el múlt és reggel óta szurkoló percekig valtozo időnként fájdalmat érzek az alhasamba
aug. 13. 07:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásszal megnézeted magad?
aug. 13. 12:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Persze ! De csak 2 hét múlva tudok menni
aug. 14. 10:20
 9/9 anonim válasza:

Nekem ugyanez,5 hónapja szültem, az elmúlt 3 hónapban rendszeres, napra pontosan volt a menstruációm, ahogy terhesség előtt is.

Múlt hét csütörtök óta csak törlésnél van vagy barnázás, vagy véres nyálkás cucc. Ma teszteltem , negatív. Szeptemberre kaptam időpontot az orvoshoz.

aug. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!