Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon mi lehet a probléma?...

Vajon mi lehet a probléma? Hogyan tudnám helyrehozni?

Figyelt kérdés
2 napja kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Igen ez még nem sok. Viszont 3 hete "életmódot váltottam", este 8-tól másnap délig nem ettem,1400 kalóriánál többet nem ettem, és kétnaponta aerobikoztam. Nem tudom, hogy ez mennyire tudja befolyásolni. A fő indok, hogy szeretném ha megjönne, hogy 8 nap múlva megyek nyaralni (tengerpart) és félek, hogy nem fogok tudni fürdeni (tavaly ez történt). Csak betétet használok, nem tudom, hogy mennyire állt már be a menstruációm. Csak véleményt szeretnék az egészről, hogy megnyugodjak egy kicsit.(hipochonder vagyok, szóval azért félek ennyire) Bocsi a sok szövegért.

aug. 8. 11:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, azt még hozzáteszem, hogy a koplalást mindenképpen abba szeretném hagyni. Már tegnap sem csináltam.
aug. 8. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1400 kaloria valoszinuleg kva keves, az alapanyagcsered alatt van, hacsak nem vagy extra alacsony es vekony. Ezt noveld, nem a nem-evos szakasszal van a baj. Egy kaloriaszamlaloban csekkold,mennyit kene enned. Amugy 3 het alatt nem boritja fel a mukodesedet ez sem. Terhesseg?
aug. 8. 11:43
 3/4 A kérdező kommentje:
1# Teheres nem vagyok (ez biztos), az megnyugtat, hogy nem borítja fel a böjt. A kalóriabevitelem lehet tényleg túl kevés. Valószínűleg csak nem állt be. Gondoltam megkérdezem biztos ami biztos, mert tényleg mindenen parázni tudok. Köszi!
aug. 8. 11:47
 4/4 A kérdező kommentje:
*terhes :D
aug. 8. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!