Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetcsegés hogy nem válik be...

Lehetcsegés hogy nem válik be a No-spa a menstruációs fájdalomra?

Figyelt kérdés
Évek óta szedem. Pár éve mikor néha nagyon erős fájdalmaim voltak akkor úgy jártam hogy 2 tablettát kellet bevegyek és 1 órát vártam mire lett hatása. Most egy éve viszont mintha már semmi hatása nem lenne. Bár eléggé erős fájdalmaim vannak. Lehet hogy hozzá szoktam? Vagy nem elég az erősebb görcsökre? Tudtok ajánlani más görcsoldót?

aug. 8. 10:01
 1/6 anonim válasza:
83%
Nekem se használ. Szedjél flektort.
aug. 8. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Lehetséges. A No-spának valójában nagyon kicsi a hatóanyag tartalma, nekem önmagában (tehát 1-2-3 fájdalomcsillapító kiegészítése nélkül) semmit sem ér. Helyette bármilyen fájdalomcsillapító jobb alternatíva.
aug. 8. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Úgy hat, ha No-spa mellé beveszek mást is, Algoflexet. Van is olyan, hogy Algoflex M, állítólag az pont olyant, mintha sima fájdalomcsillapító mellé bevennél egy No-spa-t.
aug. 8. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Azért nem hat, mert sűrűn szedted és a szervezetednek már nagyobb mennyiségű hatóanyag kell ahhoz, hogy elérje a terápiás hatást.
aug. 8. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a naproxén hatóanyagú fájdalomcsillapítók a legjobbak erre (nőgyógyász rokonom javaslatára).
aug. 8. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
aug. 9. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!