Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a gyomortáji sérv tünetei?

Mik a gyomortáji sérv tünetei?

Figyelt kérdés

Három gyermeket szültem, legkisebb 9 hónapos. 46 kilóra sikerült visszafogynom, de pocakom maradt, valószínűleg a hasizmom szétnyílt, 2 ujjnyira érzem szétnyílva.

Pár hete felültem az ágyban, kicsit jobban használtam a hasizmom közben, és a köldökömbe erős szúró érzést éreztem és a köldököm felett a hasfalam olyan furán kidudorodott. A szúró érzés egész nap megmaradt, főleg, ha véletlenül megnyomta a babám. A köldök körüli fájdalom később kiegészült a felette lévő terület fájdalmával, de szinte csak megerőltetés hatására jelentkezik, akkor amikor azt az izmot használom. De dudort sehol sem látok. A köldököm már nem fáj, hanem inkább most már a gyomrom körül, néha bal néha jobb oldalon is.

Most már kezdek aggódni, hogy mi bajom van. Kb két hete van ez, hogy észrevettem.

Holnap beszélek a háziorvossal. Két hónapja volt ultrahangom, egyéb miatt, akkor nem láttak semmit.

Szerintetek ez sérv lehet? Volt valakinek gyomortáji sérve? Annak ezek a tünetei?

#Gyomortáji sérv
2024. aug. 7. 23:46
 1/1 anonim ***** válasza:
63%
Ez mind annak a tunete tehat lehetseges, de mas is szoba johet
2024. aug. 8. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!