Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nuvaring ( vagy más márkájú)...

Nuvaring ( vagy más márkájú) gyűrűvel eltolható a menstruáció? Többi lent..

Figyelt kérdés
Akik hüvelygyűrűt hordanak volt aki eltolta a menstruációját úgy, hogy rögtön berakta a következőt és abban a hónapban így kimaradt? Kell attól tartanom, hogy pecsételni fogok ill akkor így nem sokra megyek vele ha így is lesz vérzés. (nyaralas). A másik kérdés, most már közel vagyok a menopeuzahoz kevés a menzesz és rövid ideig tart, de félek a fertozestol ezért gondoltam inkább egy újabb gyűrű felrakására, mint tamponozni amíg megvan. Köszönöm a válaszokat.
aug. 6. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Tamponozz nyugodtan, ha normálisan használod, nincs fertőzés
aug. 6. 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék. Nem tudok rohangálni óránként cserélni ha vizes. Messzebb lesz a part ott meg ettermekbe bemenni macera.
aug. 6. 10:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul egyszerre is lenne fent a gyuru és a tampon. Eltolódott már és nem akkor van a megvonásos mint régen.
aug. 6. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, én már használtam ilyenre, én nem pecsételtem, de mindenkinek más a teste. Elvileg nem kellene pecsételni, hiszen ez simán megvonásos vérzés, nem igazi menstruáció.
aug. 6. 12:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: és a következő gyűrű végig bent volt ha jól értem, és kimaradt abban a hón- ban a megvonásos. Utána maradt minden a régiben? Úgy értem nem borította fel akkor ez a malőr a ciklust..
aug. 6. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, teljesen rendben volt. Annyi volt, hogy egy héttel akkor előrébb jött minden onnantól, hisz egy hét kimaradt. Szóval akkor az a nuvaring is bent volt 3 hétig, aztán kivettem egy hétre, majd jött a következő stb.
aug. 6. 21:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
aug. 7. 15:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom. Sikerult.
okt. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!