Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehetett véres a vizeletem?

Mitől lehetett véres a vizeletem?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon sokat szeretkeztünk a párommal, és most amikor először el mentem pisilni pont oda néztem és láttam egy kicsi vér jött ki,kint amikor menstruálok, de most nem tartok még ott. Picit fáj az alhasam is. Lehet ez a szeretkezés miatt, vagy valami más? Sosem volt még ilyen. Nagyon félek.
aug. 3. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Felfázás, fertőzés, túl durvák voltatok és felsértettetek valamit.
aug. 3. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta. Ne aggódj, ez velem is megesett már párszor, el fog múlni.
aug. 3. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy nem voltál elég nedves és kidörzsölt?
aug. 3. 11:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, elég sokáig tartott kb 2,5 órát szeretkeztünk. Sosem szoktunk ilyen sokáig. Azóta voltam pisilni, de nem volt már olyan. Viszont érzem, hogy fáj a hüvelyem. Az alhasam már annyira nem. Akkor ennyi volt nem lesz már véres? Nagyon megijedtem
aug. 3. 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja és lehet ennek valami következménye,kell orvoshoz menni?
aug. 3. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a vizeleted volt sztem véres, hanem a hüvelyedből jöhetett vér, mert megsérülhetett kicsit (ahogy fentebb írták).
aug. 3. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor esélyes, hogy a végére már nem voltál elég nedves és felsértette belülről a hüvelyed, azért fáj. Vagy esetleg ha a méhszájadat elérte, és vadul csináltátok, akkor is lehet. Ha nem rendszeres a vérzés, akkor nem kell aggódni:)
aug. 3. 14:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen éreztem többször is, hogy el érte. Az nem valami kellemes
aug. 3. 14:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként már azóta nem volt vér jelenléte, viszont érzem, hogy valami nem kóser oda lent. Fajdogál, de nem vészesen. Gondolom pár nap és jobb lesz.
aug. 3. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap és jobbnak kell lennie. Ha nem lenne jobb keresd fel a nőgyógyászt.
aug. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!