Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex után ez normális?

Szex után ez normális?

Figyelt kérdés
Szex után pár nappal sűrübb lett a folyásom ( azt hittem először hogy gomba de nem viszket, nem büdös és a mennyisége is nagyon kevés) ráadasul meg régebben volt gombám sajnos de akkor megvoltak ezek a tünetek. Most viszont csak az állaga sűrű fehér és kérdés hogy másnak is volt ilyen? Normális? Ja és igen védekeztünk
aug. 2. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Fertőzésgyanús
aug. 2. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Valamit csak össze szedtél
aug. 2. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Normalis. A folyás állaga és mennyisége napról napra változik. Nekem van, hogy ovulációkor mintha összepisiltem volna magam, annyira híg. Aztán lemegy, onnantól egyre sűrűbb mesteuációig. De vannak hónapok, hogy 2x van híg folyásom (talán egy potya ovuláció). Amíg nem viszket, nem büdi, nem "túrós", addig no para.
aug. 2. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
aug. 3. 11:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!