Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen házi módszer van a...

Milyen házi módszer van a menstruációs görcs ellen?

Figyelt kérdés

júl. 31. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerõsöm szerint egy kiadós torna, mozgás segít rajta.

Ezt konkrétan nem próbáltam, de számomra tényleg rosszabb szokott lenni, ha mozdulatlanul kell ülni, pl. elõadáson. Illetve volt, hogy biciklitúra pont arra a napra esett, és tényleg aznap nem éreztem görcsöket, pedig mindig szoktam. Egy próbát megér, ha nem szeretnél fájdalomcsillapítót bevenni.

júl. 31. 07:45
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Egy jó kis séta, melegvizes palack a hasra, nekem ez a 2 szokott beválni.
júl. 31. 07:51
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen , és a hányingerre? vagy menstruáció alatti hányingerre gondolom nincs sok megoldás :( már előtte is hányingerem volt de most nagyon durván
júl. 31. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ún. görcsoldó tornák. Nyújtod az izmaidat. Tényleg jó, bár nem tartós, és persze munkában, iskolában kivitelezhetetlen, de azért segít.

Hanyingerre gyömbért szokás ajánlani. Valaki teában issza van, aki rágcsálja.

júl. 31. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hányingerre pirítós vagy keksz lassú fogyasztása, 1 kicsi korty víz ivása 5 percenként, vagy gyömbértea. A kólát is jónak mondják de azt sosem próbáltam. Levegőzz sokat.
júl. 31. 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mozgás. Én görcsölős voltam 12-22 évesen. Elmentem kutyát sétáltatni,ha tehettem olyankor.
júl. 31. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne, mert nekem is mindig fáj a hasam menzesz idején. régebben Bátyám tornáztatott ilyenkor, de nem sokat ért. úgyhogy nem tudok mit tenni.
aug. 5. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Görcsre gyógyszer, időben bevéve. Nekem akkor nem volt nagyon hányingerem, csak ha hagytam elhatalmasodni a görcsöket.

Naproxen tartalmú gyógyszer nekem a legjobb: pl. Apranax, de az vényköteles. Recept nélkül Aleve. Magyarorszgon csak a 220 mg-os van, nyugodtan kettőt lehet egyszerre belőle bevenni.

aug. 5. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!