Miért nyilalgat a méhem jobb oldala?
Figyelt kérdés
Menstruáció közben kegyetlen fájdalmakkal küzdök, sokszor nem bírok megmozdulni. Rendszeresen nyilal be a vesém fele is a hasam bal oldalt. Szedek rá fájdalomcsillapítót, amit a nőgyógyász ajánlott, mivel több nőnek is vannak ilyen panaszai. Most viszont körülbelül 1-1,5 hete volt meg a menstruációm és még mindig van kb. 2 hetem a következőig. De egyszerűen csak mozdulatlanul tudok ülni, mivel ha kicsit megemelem a lábam benyilal a méhem jobb oldalánál egy pontban, annyira nem fájdalmas, de járás közben rendkívül kellemetlen. Ilyet többször is tapasztaltam menstruáció közben is, viszont most egyértelműen nincs meg és nem is jön meg.júl. 28. 18:03
1/5 anonim válasza:
Esetleg emésztési zavar? Nem ettél olyat ami puffaszt? Endometrózis.
Illetve lehet kicsit később ovulálsz és azt érzed.
2/5 anonim válasza:
Lehet ez akár vakbélgyulladás is, de akár csak ovuláció is.
3/5 A kérdező kommentje:
Az endometriózis valószínűsége nálam nagyon magas, csak még sajnos nem jutottam el orvoshoz. Azt nem tudtam, hogy nyilalgatást is okoz.
júl. 28. 19:05
5/5 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mindenképpen (most itt max tippeket tudunk adni, amik lehet, hogy megijesztenek). Én a helyedben háziorvoshoz és nőgyógyászhoz is elmennék, illetve kifejezetten kérném az endometriózis kivizsgálását (ezt kifejezetten nehezen szokták tudni megmondani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!