Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez? Ma már 2x is voltam...

Mi ez? Ma már 2x is voltam úgy, hogy olyan mintha bepisilnék, vagy 2 dl folyadék hirtelen kifolyt belőlem alul. Mintha bepisilnék, vagy magzatvizem folyt volna el, pedig nem vagyok terhes. Tuti.22 éves vagyok.

Figyelt kérdés
És nem pisi, hanem ilyen átlátszó folyadék, nincs szaga. Sőt, ezután pisilni is voltam, és pisiltem is.Nődoki csak hétfőn tud fogadni. De annyira kellemetlen, nem tudok mit tenni, mert az a folyadék egyszer csak kijön belőlem.
2009. jan. 6. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy véletlenül felfázva. Súlyos felfázásnál fordulhat elő, hogy a vizeletet nem bírod visszatartani. De azt éreznéd.
2009. jan. 6. 19:14
 2/9 A kérdező kommentje:

felfázva nem vagyok

meg az "incidens" után elmentem wc-re, és tudtam pisilni rendesen, rendes mennyiséget, és sárga, meg büdi is volt. :)

2009. jan. 6. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Fogalmam nincs, remélem más tud majd segíteni. Én még ilyet nem hallottam. Hüvelyedből jött?

2009. jan. 6. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem valami hüvelyi fertőzésed van.Nekem is akkor volt ez,de a nőgyógyász biztos többet tud majd mondani
2009. jan. 6. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:
igen a hüvelyemből jött
2009. jan. 6. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon erős folyás?! Másra nem tudok gondolni.
2009. jan. 6. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:

nem ez több!

Totál mintha bepisiltem volna. a bokámig olyan voltam.átlátszó, szagtalan lé.

HELP ME!!

2009. jan. 6. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem G pont orgazmusnál van ilyen. De az magától nincs, ha csak ülsz egy helyben pl a gép előtt. Menj el nődokihoz, jobb ha nőhöz mész ő jobban megértheti ezt most talán. Ez nem ciki, mondd el hogy nagyon kellemetlen segítsen.
2009. jan. 6. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát ha nem olyan, mint a folyás, akkor (bár nem nagyon akarok butaságot írni, mert nem tudom hogyan működik)lehet, hogy valamilyen "cisztaszerűség" az oka?? Nem tudom, mert nem voltolyanom, de az kifakadhat azt hiszem, de nem biztos. Másra tényleg nem tudok gondolni.

Azóta is volt??

2009. jan. 7. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!