Hogy tüntessem el az államon lévő szőrszálakat? Egyre erősebbek! Többi lent!
Figyelt kérdés
Régebben voltak hormon problémáim,pajzsmirigy gondok,de a gyógyszertől már beállt. Az államon elkezdtek nőlni a szőrök,amiket szemöldökcsipesszel szoktam kiszedegetni,de most már kb hetente kell,mert egyre erősebb és csúnyább! Ha gyantáztam még rosszabb. Mit tehetnék ellene? Nagyon zavarójúl. 27. 21:32
1/7 anonim válasza:
Visszamenni orvoshoz!
Nekem a magas tesztoszteronszint okozza, így fogamzásgátlót szedek.. bár egyelőre nem segít, most fogok váltani más típusra...
2/7 anonim válasza:
Csipesszel szedd ki, ha hetente kell akkor hetente.
5/7 anonim válasza:
Nemi hormonaid rendben vannak? Szeméremszörzezed milyen alakban nő? Csiklód mekkora?
6/7 anonim válasza:
Elektromos borotva + csipesz. A növekedési fázisban lévő szőrök általában könnyebben kijönnek és gyökerestől, ezért nyugodtan borotválhatod két csipeszelés között.
7/7 anonim válasza:
Korral jár a szőrösödés. Nekem a fülem kezdett el szőrösödni nagyon durván!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!