Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen mikor egy nő menstruál...

Milyen mikor egy nő menstruál mit él át , hosszan leírnátok mire kell odafigyelni ?

Figyelt kérdés

Persze hogy férfi vagyok , szeretném “tanulmányozni” ,de inkább megérteni mire vágynak és mire nem a nők , teljesen tisztába szeretnék lenni hogy , mit , hogy , hogyan , miért és hogy mit nem szabad :D

Részletesen

júl. 19. 15:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Tudom tudom utána olvashatnák , de egy kicsit személyesebb átéléseket szeretnék hallani
júl. 19. 15:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mire vagy kíváncsi? Nekem ez a kényelmetlenségen kívül (tampon/betétcsere) mást nem jelentett. Már túl vagyok rajta.
júl. 19. 15:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor egy kicsit feszültebb és fáradtabb vagyok, de amúgy nincsen változás, azon kívül, hogy cserélni kell a cuccost.
júl. 19. 15:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is annyi, mint az első két válaszolónak, de van, aki ennél sokkal rosszabbul éli meg. Nagy ritkán nekem is fáj egy kicsit a derekam ilyenkor, talán fárdékonyabb is vagyok néha, mert eleve vashiányos vérszegénységre hajlamos vagyok, ha nem pótolom. Ezzel szemben van, aki komoly fájdalmakat él meg, és nagyjából semmire nem képes ebben a pár napban, csak szenvedni. Sajnos nem vagyok túl együttérző a szenvedőbb típussal, talán mert én sosem éltem meg ennyire nagy fájdalmakat és azt hiszem eltúlozzák.
júl. 19. 16:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
1. nap rossz mert görcsöl a hasam, de van rá gyógyszer, így túl lehet élni. Több évtizede szenvedek vele, elmúlhatna már :(
júl. 19. 16:09
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem pontosan a kérdés lényegét, de leírom a saját tapasztalataimat, talán tudok hozzá tenni valamit, de nem hiszem.

Én alapból nem eszem sokat, de állandóan zabálok, ha megvan. Folyamatosan éhes vagyok, és a vércukrom is állandóan alacsony, remegek az éhségtől ha egy kb óra hosszáig nem eszek. Mellette pedig általában fáj mindenem, alacsony a vérnyomásom, gyakran fáj görcsösen a fejem, szédülök és úgy érzem, hogy a combjaim is leszakadnak. Néha csak enyhén, néha nagyon brutálisan. Mintha valami rángatná belülről a szerveimet. Egyszer olyan görcsöt kaptam, hogy könnyeztem a fájdalomtól és majdnem sikítottam, de szerencsére ilyen erős egyszer sem fordult elő azóta sem, viszont ismerek olyat, akinek minden alkalommal ilyen kegyetlen. A hangulatomra viszont érdekes módon nincsen hatással mint a legtöbb nőnek, nem vagyok érzékeny olyankor sem, egyedül akkor ha görcsök miatt szenvedek. Ja és, borzasztóan kívánom állandóan az édességet, de ahogy tapasztaltam, szinte mindegyik barátnőm ugyanígy van vele, csokizabálás a tetőfokon.

júl. 19. 16:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mind mások vagyunk, így ezt nehéz lesz :D Nekem pl egy algoflex vagy nospa elmulasztja a kezdeti görcsöt, aztán utána semmi bajom, de ebben a hónapban pl semmi tünetem nem volt. Nem igénylem, hogy talicskaszám hordja nekem valaki a tábla csokit vagy a fagyit, nincsenek érzelmi hullámvasútjaim, stb. Mivel kelyhet használok, sokszor el is felejtem, hogy megjött. Más meg majd meghal.
júl. 19. 16:48
 8/18 A kérdező kommentje:
ahaa hát ezek jóók én most pl arra is gondolok hogy a kedvetem mennyire változik a hormonok miatt ? kell-e oda figyelni egy ilyennél hogy másképpen viselkedjen egy férfi veletek ? :D
júl. 19. 16:50
 9/18 A kérdező kommentje:
milyen fajta törődésre vágytok ekkor ?
júl. 19. 16:53
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanarra az alap törődésre, mint bármikor máskor. Ha az illető hölgy, akinek a kedvében szeretnél járni, nagyon szenved ilyenkor, valószínűleg örül egy ölelésnek, összebújásnak, ha simogatod a derekát, egy kis fagyinak vagy csokinak. Vagy ha elvégzed helyette a házimunkát esetleg. De ezt elég nehéz megmondani, kinek mi esik jól.
júl. 19. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!