Milyen mikor egy nő menstruál mit él át , hosszan leírnátok mire kell odafigyelni ?
Persze hogy férfi vagyok , szeretném “tanulmányozni” ,de inkább megérteni mire vágynak és mire nem a nők , teljesen tisztába szeretnék lenni hogy , mit , hogy , hogyan , miért és hogy mit nem szabad :D
Részletesen
Nem értem pontosan a kérdés lényegét, de leírom a saját tapasztalataimat, talán tudok hozzá tenni valamit, de nem hiszem.
Én alapból nem eszem sokat, de állandóan zabálok, ha megvan. Folyamatosan éhes vagyok, és a vércukrom is állandóan alacsony, remegek az éhségtől ha egy kb óra hosszáig nem eszek. Mellette pedig általában fáj mindenem, alacsony a vérnyomásom, gyakran fáj görcsösen a fejem, szédülök és úgy érzem, hogy a combjaim is leszakadnak. Néha csak enyhén, néha nagyon brutálisan. Mintha valami rángatná belülről a szerveimet. Egyszer olyan görcsöt kaptam, hogy könnyeztem a fájdalomtól és majdnem sikítottam, de szerencsére ilyen erős egyszer sem fordult elő azóta sem, viszont ismerek olyat, akinek minden alkalommal ilyen kegyetlen. A hangulatomra viszont érdekes módon nincsen hatással mint a legtöbb nőnek, nem vagyok érzékeny olyankor sem, egyedül akkor ha görcsök miatt szenvedek. Ja és, borzasztóan kívánom állandóan az édességet, de ahogy tapasztaltam, szinte mindegyik barátnőm ugyanígy van vele, csokizabálás a tetőfokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!