Ciklus alatt nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Betegségek gyanúja miatt diagnosztikára küldtek nőgyógyászhoz. Azt mondták minél hamarabb menjek. Úgy volt hogy kb hétfőtől szombatig fogok menstruálninszóval hétfőre foglaltam. Viszont még ma se jött meg szóval hétfőn még garantáltan meglesz a vérzésem. Mit tegyek?
Átfoglalni csak egy héttel későbbre tudnám
júl. 17. 08:55
1/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen vizsgálat lesz, nekem pl hüvelyi ultrahangot csináltak már úgy, hogy épp megvolt. Max jelzed nekik ott, hogy ez van, konzultálni mindenképp tudtok.
2/9 anonim válasza:
Ha panasz van, és azt mondták, hogy sürgős, akkor menj.
3/9 anonim válasza:
Menj el, legfeljebb mégsem vizsgálnak meg.
4/9 anonim válasza:
A ciklus az egy kb. 28 napos szakasz. Mindig épp egy ciklus alatt vagy.
A ciklusból kb. 3-7 nap a menstruáció. Az alatt bizonyos vizsgálatok nem elvégezhetők, ezek általában a mintavételes dolgok. Legegyszerűbb,ha telefonon letisztázzátok, van-e értrlme mensi alatt menned.
5/9 anonim válasza:
Uh-t tudnak mensi alatt csinálni. Ha citológia lenne, azt sajnos menstruációnál halasztani kell. De szerintem menj el és mond meg, mi van, legfeljebb átbeszélitek még egyszer.
6/9 anonim válasza:
Rosszul használod a ciklus szót. Az nem a menstruáció szinonimája. A menstruáció 1. napja maga a ciklus 1. napja. A női ciklus hossza kb 23-40 nap között mozog. Minden nap a ciklus egyik napján vagy. 😊
7/9 A kérdező kommentje:
Bocs hogy a köznyelvet használom....
júl. 17. 19:21
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem a köznyelv. Legalábbis a kolléganőim tudják helyesen használni. És az a közösség is akit követek női témákban. Edukálódj egy kicsit és akkor sokkal magabiztosabban tudod majd kifejezni magad. 🤗
9/9 anonim válasza:
Nem a "köznyelv", a női ciklus = menstruációs ciklus, ahogy a többiek írták, ezen belül van a menstruáció. És a vizsgálatra vonatkozó tanácsok is jók, bizonyos vizsgálatokat, pl. UH el lehet végezni, de ha mintavétel kell nem, mert értékelhetetlen lehet a vér miatt pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!