Kellemetlen, büdös vàlladék. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eleg kellemetlen errol beszelni, azert is fordulok ide. Honapok ota kellemetlen szagu valladek tavozik a testembol ott lent. Sargas folyadek. Voltam nogyogyasznal vele, nem tudtak ra semmit mondani, csak hogy nem bakterialis a problema illetve nem gomba, es hogy o sem erti mi lehet hisz minden eredmenyem kivalo. Mit tehetnek? Akinek hasonlo problemaja volt mi valt be? Elore koszonom a valaszokat! Tovabbi szep napot!júl. 16. 15:34
1/1 anonim válasza:
Szia, ugyanezekkel a problémákkal szenvedek én is és ugyan ezeket a válaszokat kaptam meg esetleg sikerült valami fejleményt elérned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!