Milyen érzés egy csomó a mellben?
Egy hete elkezdett fájni a jobb mellem. Épp peteérésem volt, úgyhogy azt gondoltam, csak érzékenyebb.
Mert nem is fáj csak úgy, csak ha nyomás éri. Melltartóban sem fáj, anélkül sem, direkt kipróbáltam, hogy ugrálok vadul, akkor sem fáj. Akkor fáj, ha jobb kézzel elnyúlok magam előtt balra, és megnyomom. Vagy ha hason fekszem. Ekkor sem erős, egy olyan 10-es skálán 3-as.
Próbáltam kitapogatni, mi fájhat, de nem érzek semmit, ami eltérne. Egy csomó kis "rizsszemet" érzek, meg pár "összefőtt rizsdarabot", de ezek mindkettő mellemben ott vannak. Nem tudom, mit kéne éreznem.
Pont mint egy csomó.
A tejmirigyeket érzed. Bármi miatt lehet épp érzékeny a melled. Ovulálsz, menstruáció lesz, volt, a meleg, nem ittál eleget, új melltartó, vagy a régi már rossz.
Ezeket mind kizártam.
Nem szoktam a meleg és dehidratáltság miatt mellfájást tapasztalni, és a melltartóim kényelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!