Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Több,kisebb pánik rohamom...

Több,kisebb pánik rohamom volt már az utóbbi félévben,de most nem kórház lett a vége. A szivemmel lehet baj?

Figyelt kérdés

Mindig letudtam magam nyugtatni,de most hetvegen beteg is voltam szoval nem volt mar erom lenyugtatni magam es miutan 103-as pulzust mertem es nem ereztem jol magam,bementem a korhazba.

Elmondtam a tuneteim.

Csinaltak egy sima Ekg-t ami nem mutatott elvaltozast.

Viszont most valahogy nagyon nehezen jovok helyre

Most eloszor kellett bevennen egy fel nyugtatot mert 2nap alatt nem szunt meg a gyomorgorcs,siras,folyamatos izgulas.

Etvagyam se nagyon van pentek ota es ma elindultam a 40 fokba 5 perc setara,de epp hogy nem lettam rosszul

Szedules,nem kaptam levegot stb.

Szerintetek ez meg mindig a panik vagy konkret szivemmel lehet baj?

júl. 9. 15:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Most már korhàz lett a vége *
júl. 9. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinaltak ekg-t, rendben volt,ergo nem a sziveddel van baj. Terapia? Pszichiater? Voltal?
júl. 9. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen folyamatban van a psziho,csak mindenki nyari szabadsagon van.

Csinaltak Ekg,viszont csak nyugalmi allapotban.

Semmi terheles semmi UH vagy vervetel es azert felek mert igazabol pont kozeli ismerosnek volt egy esete hogy jo volt az ekg,ra 1 hetre szivinfarktust kapott.

Es eddig ahogy jott a panik ugy ment.

Sportolo eletet elek stb. Most viszont a legkisebb mozgasra is erzem,hogy bedobog a szivem es akkor elkezdodik az egesz felelem.

júl. 9. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a pánikroham kifejezetten a szívemmel kapcsolatos tüneteket produkált. Amint a pszichológus segített kihozni a pánikzavarból, meg is szűnt a szívemmel kapcsolatos összes panasz.
júl. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!