Fehér pöttyök a mellbimbón?
Figyelt kérdés
Eddig csak körülötte tapasztaltam, menstruáció utáni napokban járok, és furcsállom hogy apró feher mirigyek vannak a mellbimbómon, illetve a mellbimbóudvaromon. Ráadásul érzékeny is! Terhes nem hiszem hogy lehetek, mivel véreztem és tesztet is csináltam ami negatív lett.
Normális ez? Eddig nem tapasztaltam, vagy csak figyelmetlen voltam.
júl. 5. 14:13
2/2 anonim válasza:
Szia! Nàlad fent àll még a probléma? Nekem először a bimbóudvaron jelentkezett,azt hittem pattanás,utàna mar a bimbòn is,és(nekem befelefordulò) olyan,mintha már bentebb is lenne 2 pici. Kb 1 hónapja kezdődött. Kicsit èrzèkenyek. Van,hogy napkozben nem latszanak ,este nagyobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!