Hogyan lehet kezelni a menstruáció előtti rossz kedvet?
rendkívül magam alatt vagyok, per pillanat azon vagyok ki mert már 2 napja párommal nem találkoztam, úgy volt ma találkozunk és muszáj dolgoznia. itt bőgök 1 óraja. de alapból is egész rossz a kedvem. néhany nap múlva kéne megbetegednem.
tippek? esetleg valami teák amiknek nyugtató hatása van?
OFF
Miért kell puruttyafalvázni, és gúnyolódni valakin, mert ők helyileg másképp mondanak valamit. Én pl. kifejezetten szeretem a tájszólást is, meg a dolgok, tárgyak, cselekvések különböző elnevezéseit.
A PMS (premenstruációs szindróma) hátterében általában hormonzavar áll. Tehát ajánlatos nőgyógyászhoz, endokrinológushoz fordulni.
Egyébként pedig ugyanazt lehet alkalmazni házilag, amit egyéb stresszes helyzetben is szoktál.
11
Ha nem vetted volna még észre, sokan arra használják ezt az oldalt, hogy az anonimitás leplében másokat kioktassanak, megalázzanak, gázlángozzanak, megkérdőjelezzenek. Valószínűleg ez is a stresszlevezetés egyik formája.
15.
értem. tudom. engem random kérdésekkel szoktak zaklatni. főleg ha menstruációról kérdezek. nemrég elkezdtek nekem f4szik irogatni hogy biztos nem vagyok nő, mert nem úgy válaszoltam privátban a "büdös biztos a p*ncid" üzenetjükre mint ahogyan ők azt gondolták.
16
Sajnálatos és megdöbbentő. Amikor ilyeneket tapasztalok, nehéz nem levonni messzemenő következtetéseket, amelyek az emberi kapcsolatok és kommunikáció általános minőségére vonatkoznak.
Számomra egy séta mindig megoldás a stressz ellen. Valami úgyis el tudja vonni a figyelmedet útközben.
(én is megbetegedésnek hívom, minden negatívum nélkül)
hát nálam itthon elég stresszes a helyzet, lehet emiatt vagyok nagyon oda meg vissza. nem tudom, nem szokott ennyire vészes lenni.
egy séta nem hangzik rosszul #18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!