Ez azt jelenti, hogy túl tág a hüvelyem?
Ez rendszeres vagy csak alkalmanként? Mert ha csak néha, akkor lehet, hogy ferdén sikerült odatenni.
1-es. A “betét miért nem jó?”-ra meg azt mondom, hogy számtalan oka lehet. Én pl el se tudom viselni. Meg ki is folyik a cucc edzés alatt. Illetve látszik is, hogy ottvan. A megfelelő méretű tampon jóval többet tud tárolni, mint a betét.
Rendszeresen.
A betét azért nem jó, mert olyan, mintha pelenkában lennék, nem csak rohadtul melegítene (30 fok van bent), de nekem kényelmetlen is
Vacak tamponnal talalkoztam mar, ami gyakorlatilag nem itta be a folyadekot, kemeny maradt es mellette ataztam. De az OB nagyon jo es egeszen megdagad, felissza a vert.
Meret szamit, meg esetleg a felhelyezes utan nem sokkal, mikor meg nem dagadt meg es hirtelen felallsz, akkor megeshet elazas.
"minel okosabb betet annal szarabb"
Elnézést az OFF-ért, de ezt hogy érted? Már egy betét is "okos"? Mitől? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!