Amiko feldugtam az ujjamat észrevettem hogy bal oldalon van valami daganat vagy mi?
A hüvely nem teljesen sima belülről.
Ha eddig nem érezted akkor menj orvoshoz,de valószinű semmi gond nem lesz.
Első: "Amúgy is mit keresett ott az ujjad?"
Ismerkedett a testével. Pont azt tette, amire sokan bíztatják itt.
Kérdező: Jól teszed, hogy érdeklődsz. Valószinúleg tényleg semmi bajod. Foggadd meg, amit itt tanácsoltak. Olvass utána, és ha szükségét érzed fordulj szakemberhez.
11:50 A vezetést valóban nem úgy kezded, hogy kimész az autópályára, de lehet azzal kezdeni, hogy beülsz egy autóba a prérin, és a melletted ülő segítségével megpróbálsz lassan gurulni, és kormányozgatni. Nem kell mindenben a sztenderd módszert követni.
A tanulás akkor a leghatékonyabb, ha párhuzamosan használja a különböző eszközöket:
-utána olvas;
-kérdez olyan emberektől, akiktől segítségre számíthat;
-gyakorlati tapasztalatot szerez.
Egyik sem fontosabb a másiknál. Az iskolai oktatási modell a gyerekek 15%-ánál működik jól, nem érdemes minősítgetni azt, aki nem ezt az utat járja. Egyébként én határozottan emlékszem, hogy tanultunk olyat, hogy hüvely meg petefészek meg méhszáj stb., de nem emlékszem, hogy bármelyik könyvben szerepelt volna, hogy a hüvely bal oldalán talált dudornak mi lehet az oka.
Szerintem teljesen normális dolog, ha egy 16 éves lány kitapogatja belülről a hüvelyét. Én is megtettem volna, ha lenne nekem olyan. (Másokét kellett :) - de ez már off).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!