Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amiko feldugtam az ujjamat...

Amiko feldugtam az ujjamat észrevettem hogy bal oldalon van valami daganat vagy mi?

Figyelt kérdés
Mit tegyek?? NE foglalkozzak vele? Vagy elmennyek nőgyógyászhoz. De oda nem szeretnék még sose voltam.16 vok:S Nagyon megijedtem.kérlek segítsetek!!!
2010. okt. 31. 11:14
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Daganat a kutyafülét. Miért kell mindennapra egy hisztis tini, aki magába dugdossa az ujját és aztán kitalálja, hogy daganatos. Ne akard megtudni, hogy egy már tapintható daganat milyen fájdalommal jár. A méhszájad vagy a hüvely fala, mittudomén merre jártál magadban. Amúgy is mit keresett ott az ujjad? Menj (és nem menny) el orvoshoz ha az megnyugtat, de nyugi semmi bajod.
2010. okt. 31. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

A hüvely nem teljesen sima belülről.

Ha eddig nem érezted akkor menj orvoshoz,de valószinű semmi gond nem lesz.

2010. okt. 31. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Hátöö... Az ijedtségedből ítélve korábban nem volt ott. Ha parázol, menj el dokihoz. Nem fog megenni. Házidoki, ő majd beutal nőgyógyászhoz, aki valószínűleg szövetmintát vesz (és nem esz meg XD). Ha szerencséd van, ez annyit jelent, hogy feldug egy fülpiszkálót.
2010. okt. 31. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Tudod mennyi esélyed van 16 évesen daganatra? Ott lehetett ez korábban is, csak a ciklusod más időpontjában más a hüvelyed is. Ismerd meg a tested, sokat segítene hogy ne rémüldözz állandóan.
2010. okt. 31. 11:25
 5/10 A kérdező kommentje:
most egy kicsit megnyugottam...de nem a hüvelyemnél hanem beljebb a méhszájnál vagy hol...
2010. okt. 31. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a méhszájad lehetett akkor. Ismerd meg a tested, keress képeket a neten, nagyon gáz, hogy a felnőtt nők nagyrésze sem ismeri a testét.
2010. okt. 31. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Első: "Amúgy is mit keresett ott az ujjad?"

Ismerkedett a testével. Pont azt tette, amire sokan bíztatják itt.

Kérdező: Jól teszed, hogy érdeklődsz. Valószinúleg tényleg semmi bajod. Foggadd meg, amit itt tanácsoltak. Olvass utána, és ha szükségét érzed fordulj szakemberhez.

2010. okt. 31. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
De először ismerjen meg egy bioszkönyvet, mert különben minden dudortól frászt kap és daganatosnak képzeli magát. A vezetést sem úgy kezdem, hogy kimegyek az autópályára.
2010. okt. 31. 11:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont a méhszájad volt.
2010. okt. 31. 11:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

11:50 A vezetést valóban nem úgy kezded, hogy kimész az autópályára, de lehet azzal kezdeni, hogy beülsz egy autóba a prérin, és a melletted ülő segítségével megpróbálsz lassan gurulni, és kormányozgatni. Nem kell mindenben a sztenderd módszert követni.

A tanulás akkor a leghatékonyabb, ha párhuzamosan használja a különböző eszközöket:

-utána olvas;

-kérdez olyan emberektől, akiktől segítségre számíthat;

-gyakorlati tapasztalatot szerez.

Egyik sem fontosabb a másiknál. Az iskolai oktatási modell a gyerekek 15%-ánál működik jól, nem érdemes minősítgetni azt, aki nem ezt az utat járja. Egyébként én határozottan emlékszem, hogy tanultunk olyat, hogy hüvely meg petefészek meg méhszáj stb., de nem emlékszem, hogy bármelyik könyvben szerepelt volna, hogy a hüvely bal oldalán talált dudornak mi lehet az oka.

Szerintem teljesen normális dolog, ha egy 16 éves lány kitapogatja belülről a hüvelyét. Én is megtettem volna, ha lenne nekem olyan. (Másokét kellett :) - de ez már off).

2010. okt. 31. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!