Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért 18 napra jön meg?

Miért 18 napra jön meg?

Figyelt kérdés

rendszeresen 18-23 nap között ingadozik, hogy megjöjjön a menszeszem. Itt olvastam sok helyen, hogy ez nem jó, de ha már 15 dokinál nem voltam, akkor 1-nél sem.Beleértve a maszek rendeléseket sem.

21 éves vagyok, 2 gyerekem van, előtte is 21-23 napra jött meg, de szülések óta így. Volt, hogy 16 napra is jött már meg.Lehet hormonális probléma a háttérben? Vérvételen még nem voltam, egyik doki sem küldött el. Depo Proveát kaptam fogamzásgátlásra, kb 2 éve, de azt meg a szívem nem bírta.Azóta nem szedhetek semmit, a Pharmatexet használom + óvszer, de a férjem nem szereti , én meg mindig rettegek, hogy újból terhes leszek, nem szeretnék többet.

Remélem ír valaki olyan is, aki vagy doki, vagy járt így, mert szerintem nem normális így.

Köszönöm.

2009. jan. 6. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia,

Először is gratulálok a két gyerekedhez:)

Lehet kicsit megkergült a ciklusod. Valóban nem normális, hogy ennyire összevissza és gyakran jön meg.

Tudom, hogy voltál már dokinál, keress fel egy olyan dokit akiben megbízol, és beszéld meg vele, hogy egy teljes kivizsgálást szeretnél...

Hallottam, hogy egyeseknek cickafarkafű, meg palástfűtea segít a ciklust helyretenni.

2009. jan. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!