Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét? Esetleg egyéb?

Tampon vagy betét? Esetleg egyéb?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne ki mit preferál és miért gondolja hogy az jó rengeteg mindent hallani es olvasni manapsag hogy melyik a jobb erdeklne a véleményetek!

jún. 24. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Kinek mi.
jún. 24. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Én olyankor egy betétfétises pasit szorítok a lábam közé.
jún. 24. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Betét - egészséges, és egyszerű használni. Kevésbé fertőzésveszélyes, és megnyugató, ahogy ott van valami a bugyiban.
jún. 24. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Tampont nem szeretem. Lenyelmetlen pisilesnel rakosgatni a madzagot. Felhelyezeshez extra tusztasag kell

Betetet használtam 2019ig de 3dik nap mar annyira dorzsolt meg viszketett h pl ejjel inkabb osszevereztem az agyam de nem hordtam.

2019 ota meg menstruacios bugyit hasznalok. Pamut, kimeletes a boromhoz. Hideg vizben azik aztan egyben kimosom a ciklus kozben 1x meg a vegen 1x az oszseset. Nem termel szemetet. Nem mozdul el. De nekem a top az az h nem irritalja a boromet.

Tampont uszoedzesekre hordok kizarolag es utalom

jún. 24. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Menstruációs bugyi és támpont kombináció.
jún. 24. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Akkor te minden hónapban naponta cseréltél ágyneműt 5-6 napon keresztül? Úgy, hogy nem is tettél be semmit a betét helyett? Jesszusom.... Hogy tudtál így aludni? :D

jún. 25. 07:21
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

#6 sokkal szimpibb megoldás mint véresre vakarózni a nemi szervemnél

Egyébként 4 napos a ciklusom és mint irtam a 3dik naptol volt mar veszes a helyzet ami max 2 ejszaka. Akkorra meg olyan gyenge volt a verzesem h max a pizsi bánta.

Egyebkent meg semmi se jogosit fel hogy itelkezz. Inkabb caetelek agynemut mint kenyelmetlen legyek

jún. 25. 07:34
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem ítélkeztem én, csak szörnyülködtem... :D Azért azt te is gondolhatod, hogy nem ez az általános megoldás...
jún. 25. 07:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Kehely.
jún. 25. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a suliban vagyok gondban,a betétet tudom csak használni,és nem tudom mindíg cserélni.A tampont meg utálom én is,fáj a felhelyezés.
jún. 26. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!