Tampon vagy betét? Esetleg egyéb?
Tampont nem szeretem. Lenyelmetlen pisilesnel rakosgatni a madzagot. Felhelyezeshez extra tusztasag kell
Betetet használtam 2019ig de 3dik nap mar annyira dorzsolt meg viszketett h pl ejjel inkabb osszevereztem az agyam de nem hordtam.
2019 ota meg menstruacios bugyit hasznalok. Pamut, kimeletes a boromhoz. Hideg vizben azik aztan egyben kimosom a ciklus kozben 1x meg a vegen 1x az oszseset. Nem termel szemetet. Nem mozdul el. De nekem a top az az h nem irritalja a boromet.
Tampont uszoedzesekre hordok kizarolag es utalom
Akkor te minden hónapban naponta cseréltél ágyneműt 5-6 napon keresztül? Úgy, hogy nem is tettél be semmit a betét helyett? Jesszusom.... Hogy tudtál így aludni? :D
#6 sokkal szimpibb megoldás mint véresre vakarózni a nemi szervemnél
Egyébként 4 napos a ciklusom és mint irtam a 3dik naptol volt mar veszes a helyzet ami max 2 ejszaka. Akkorra meg olyan gyenge volt a verzesem h max a pizsi bánta.
Egyebkent meg semmi se jogosit fel hogy itelkezz. Inkabb caetelek agynemut mint kenyelmetlen legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!