Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rutascorbin menstruációs...

Rutascorbin menstruációs vérzésre?

Figyelt kérdés

Közti vérzésem volt valószínűleg ciszta miatt a doki mondta hogy szedjek rutascorbint. De 2 napig tartott a vérzés.

Mire megvettem kb el is múlt.

Szedjem igy is?

Akinek kellett az folyamatosan szedte vagy csak menstruáció vagy köztes vérzés alatt?

jún. 24. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj másik orvoshoz. A rutascorbin nem erre való.
jún. 24. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon fura, hogy ezt írták fel. Vannak vérzéscsillapítók, direkt menstruációs vérzésre.

Én ezt a Rutascorbint szem bevérzésre ismertem.

Ha többször van köztes vérzés, akkor az nemcsak véletlen, hanem van vmi oka, ki kell vizsgálni.

jún. 24. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

A Rutascorbin érfal erősítő, ártani biztosan nem fog, nekem vérzékeny méhszájra ajánlotta az orvos, kúraszerúen, én 2x2 szedtem 1 hónapig, ritkultak a vérzések.

A cisztával nem igazán tud mit kezdeni, ha spontán ürül, vérzik, erre szerintem nem fog hatni, de mondom, ártani sem, nem gyógyszer, csak c-vitamin meg flavonoid.

jún. 24. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
3: Azért teljesen nem ártalmatlan. Ha jól emlékszem, akkor a szemideg károsodását okozhatja. Nyilván nem mindenkinél, de minek szedni, ha semmi értelme?
jún. 24. 09:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Csoportokban olvastam hogy nagyon sok nőnek ezt írták fel erre a problémára.

Ezért furcsa most hogy ezt írjátok. Így kicsit félek szedni.

Nem a cisztára írta fel hanem vérzés csillapításra.

Elkuldott vérvételre is illetve premens tablettát ajánlotta még a menstruáció beállítására

jún. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!