Rutascorbin menstruációs vérzésre?
Közti vérzésem volt valószínűleg ciszta miatt a doki mondta hogy szedjek rutascorbint. De 2 napig tartott a vérzés.
Mire megvettem kb el is múlt.
Szedjem igy is?
Akinek kellett az folyamatosan szedte vagy csak menstruáció vagy köztes vérzés alatt?
Nekem is nagyon fura, hogy ezt írták fel. Vannak vérzéscsillapítók, direkt menstruációs vérzésre.
Én ezt a Rutascorbint szem bevérzésre ismertem.
Ha többször van köztes vérzés, akkor az nemcsak véletlen, hanem van vmi oka, ki kell vizsgálni.
A Rutascorbin érfal erősítő, ártani biztosan nem fog, nekem vérzékeny méhszájra ajánlotta az orvos, kúraszerúen, én 2x2 szedtem 1 hónapig, ritkultak a vérzések.
A cisztával nem igazán tud mit kezdeni, ha spontán ürül, vérzik, erre szerintem nem fog hatni, de mondom, ártani sem, nem gyógyszer, csak c-vitamin meg flavonoid.
Csoportokban olvastam hogy nagyon sok nőnek ezt írták fel erre a problémára.
Ezért furcsa most hogy ezt írjátok. Így kicsit félek szedni.
Nem a cisztára írta fel hanem vérzés csillapításra.
Elkuldott vérvételre is illetve premens tablettát ajánlotta még a menstruáció beállítására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!