Csomó a mellben?
Menstruációm alatt kitapintottam egy kis csomócskát a jobb mellem legszélén. Még a menstruációm után 5 napig ott volt. Aztán egyik pillanatról a másikra tegnap összement, de úgy, hogy reggel még megvolt, aztán délután mikor eszembe jutott odanyúlni már alig találtam meg csak ha nagyon nyomkodtam magam akkor akadtam egy nagyon halvány vékony kis valamire ami tényleg már nem is érezhető ha nem túrom mint állat.
Úgy emlékszem évekkel meg hónapokkal ezelőtt is volt ilyen ugyan ott. Plusz még annyi, hogy minden mensinél ott szokott fájni mindkét mellem a szélén.
Valami hormonális lehet ez ilyenkor?
(Légyszi baromságokat ne írjatok mint a mellrák meg hasonlók, 23 vagyok, plusz egészséges, ez most csak egy kérdés. Természetesen ha komoly bajom lenne orvoshoz mennék, így nem olyan dorgálást kérek hogy menjek orvoshoz, hanem tapasztalatot akinek volt már hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!