Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet kezdeni vele?

Mit lehet kezdeni vele?

Figyelt kérdés

Mindennapos folyásom van, ami már minden csak nem normális szerintem.

Nagyon megnehezíti a mindennapjaimat. Tisztasági betétet használok, napi többet is hogy ne legyen olyan érzésem mint aki bepisilt.

Nőgyógyászhoz jövőhéten fogok menni vissza, de múltkor se látott úgy semmi különöset.

Tudok ezzel valamit csinálni, mit lehet rá szedni?

jún. 23. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Végzett a nőgyógyász citológiai meg egyéb labor vizsgálatot?

Azt kéne kivizsgálni, hogy gomba vagy baktérium okozza-e, esetleg valami más.

Próbálkozhatsz valamilyen hüvelyflóra helyreállító készítménnyel pl. Lactofeel hüvelygél. Azzal ártani nem tudsz. A nőgyógyászati vizsgálat előtt pár nappal függeszd fel a használatát, ha már addig elkezdenéd, vagy kezdd utána, ha továbbra sem talál semmit. Ha ettől sem oldódik meg, akkor lehet, hogy másik nőgyógyászhoz kell fordulni.

jún. 23. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Még nem, de most fog.

Múltkor azt mondta lehet csak valamilyen allergiás reakció és akkor javasolta a Lactofeel hüvelyflóra helyreállítót. De lehet nem jókor használtam, mert menstruáció előtt alkalmaztam.

De azt mondta ha nem javul, akkor legközelebb vesz mintát és elküldi laborba.

jún. 23. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek a ciklus minden napján van minimális folyása. Nekem is. És nincs semmi betegségem. Ez normális. Így tisztul a hüvely. A folyás állaga és mennyisége a ciklus során változik.
jún. 23. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen akkor volt, mikor méhszajsebem lett.
jún. 23. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogy 3-as írja, minimális mennyiségben normális, csak mivel tabu téma, sokan azt hiszik, gond van. Kellemetlen, rendkívül idegesítő, igen, de ez egy öntisztító folyamat, valamilyen szinten éppen azt jelzi, hogy minden rendben van. Persze fontos a mennyisége, az állaga (az is változik a ciklus előrehaladtával), színe, szaga...

Mennyi időnként kell betétet cserélni? Megfigyelted már, hogy a pirosnapok előtt/után/között vannak-e száraz napok?

júl. 24. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!