Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon gáz hogy eggyel kisebb...

Szaloncukor67 kérdése:

Nagyon gáz hogy eggyel kisebb melltartót hordok?

Figyelt kérdés
Nagyok a melleim és egy picivel kisebbet hordok de azért mert szeretem hogy tartja a cicimet. Rendesebben megtartja mint a nagyobb

jún. 20. 21:30
 1/8 anonim válasza:
100%

Igen,mert szűkebb,s talán még ki is "buggyan" belőle felül! Nem?

Hányas melled van,s hányas melltartót hordasz?

jún. 20. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg egyik se a jó méreted.

Ha érdekel, akkor van egy honlap ( [link] ami meg tudja mondani a jó méreted, de igazán jól csak angol méretezésben működik aztán magadnak kell átváltanod azt európaira. Google translate segít az angol fordításában. Viszont készülj fel arra, hogy ha nagyok a melleid, hogy valszeg sokkal kisebb számot és sokkal nagyobb betűt fogsz kapni, mint gondolnád.

Ha beszélsz angolul, akkor van egy reddit fórum, amin segítenek egymásnak az emberek megtalálni a jó melltartókat nem csak méretben de formában is ( [link] Ha nem tudsz angolul, de kéne segítség akkor egy ideje én is ott vagyok a fórumon szóval tudok segíteni de nem annyit, mint a veteránok akik kapásból vágják a márkákat, formákat stb. Ezt most nem azért mondom, hogy valami képet küldjél, mert nem szeretnék látni semmit se, ne értsd félre.

De ha egészségügyi szempontból kérdezed, akkor jó esetben nincs semmi belőle, de volt olyan, akinek begyulladt pl a nyirokcsomó a hónaljában stb

jún. 20. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kisebbet viselsz, nem fér el kényelmesen a melled, nyomja és a testtartásod sem lesz helyes. Hosszútávon nem egészséges. Bár ha a méretedben lévők nem tartottak eléggé, akkor gyanítom nem akkora melltartót hordtál eddig sem, mint amekkorát valójában kéne.
jún. 20. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Kicsit kibuggyan de nem zavar legalább tartja…

Most 80/D hordok

jún. 20. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Na mintha magamat hallanám. Azt hittem 85C vagyok, aztán kiderült, hogy 80H, amikor elmentem egy jó boltba ahol tudott mérni az eladó rendesen. Miért nem próbálod kideríteni, hogy mi a jó méreted? Asos vagy zalandon tudsz rendelni aztán visszaküldeni, ha nem jó.
jún. 20. 21:54
 6/8 anonim válasza:

Kérdező lány,hölgy!

Köszönöm az infót,1-es voltam,s vagyok.

jún. 20. 22:39
 7/8 anonim válasza:
Dehogy gáz, sőt szerintem egy plussz szexiséget kölcsönöz.
jún. 23. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
37%
Te vagy a félelmetes negycsocsu
júl. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!