Nagyon gáz hogy eggyel kisebb melltartót hordok?
Igen,mert szűkebb,s talán még ki is "buggyan" belőle felül! Nem?
Hányas melled van,s hányas melltartót hordasz?
Valszeg egyik se a jó méreted.
Ha érdekel, akkor van egy honlap ( [link] ami meg tudja mondani a jó méreted, de igazán jól csak angol méretezésben működik aztán magadnak kell átváltanod azt európaira. Google translate segít az angol fordításában. Viszont készülj fel arra, hogy ha nagyok a melleid, hogy valszeg sokkal kisebb számot és sokkal nagyobb betűt fogsz kapni, mint gondolnád.
Ha beszélsz angolul, akkor van egy reddit fórum, amin segítenek egymásnak az emberek megtalálni a jó melltartókat nem csak méretben de formában is ( [link] Ha nem tudsz angolul, de kéne segítség akkor egy ideje én is ott vagyok a fórumon szóval tudok segíteni de nem annyit, mint a veteránok akik kapásból vágják a márkákat, formákat stb. Ezt most nem azért mondom, hogy valami képet küldjél, mert nem szeretnék látni semmit se, ne értsd félre.
De ha egészségügyi szempontból kérdezed, akkor jó esetben nincs semmi belőle, de volt olyan, akinek begyulladt pl a nyirokcsomó a hónaljában stb
Kicsit kibuggyan de nem zavar legalább tartja…
Most 80/D hordok
Kérdező lány,hölgy!
Köszönöm az infót,1-es voltam,s vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!