Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért "ég" a császármetszésem...

Miért "ég" a császármetszésem 6 hónap után? Tornától lehet-e?

Figyelt kérdés
6 hónapja volt császármetszésem, már a 6. Héten mikor voltam az orvosnál kontroll vizsgálaton, mondta ha akarok lassan tornázhatok mert minden rendben. Akkor még nem mertem de 2 héttel ezelőtt próbálkoztam izomlazitó tornával, mert a derekamba egy idegszál be van/volt csipődve. A császármetszés után sokáig nem is éreztem vagy csak szurkált a köldökömtől a vágásig lévő rész. Most az egy alkalmi torna óta pedig nem csak szurkál, hanem néha görcsöl és égő érzést érzek a hegen. Begyulladhatott a varrás? Elég ha gyógyszert szedek rá? Vagy érdemes lenne orvos véleményét kikérni?

jún. 15. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne szedjél semmilyen gyógyszert, ha nem tudod, mi a baj. Egyébként kizárt, hogy begyulladt volna, annál régebbi a mütét, valószínübb, hogy az izmok összehúzódtak azon a részen és most kicsit túlnyújtottad.

Egyébként jobb lett volna hallgatni az orvosra és elöbb elkezdeni, mert akkor kevesebb gondot okozott volna a mozgás.

jún. 15. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor még nem éreztem úgy, hogy a torna jót tett volna nekem.. ettől függetlenül rengeteget mozogtam, csak a hasizmokat nem eröltettem maximum cipeléssel. Egyébként azóta jobb oldalon kicsit furcsán érzem néha. Mintha szét akarnék szakadni érzés 😅 nem tudom mennyit számít de olvadós cérnát használtak nálam kívül-belül.
jún. 15. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvágtàk az idegszálakat, minden furcsa érzés normális.
jún. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!