Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhszájpolip eltávolítás?

Méhszájpolip eltávolítás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Méhszájpolipom van, màr másodszorra. Mivel pecsételő vérzésem volt, elmentem a nőgyógyászomhoz, aki azt mondta, hogy nincs semmi bajom és hazaküldött. Nem hittem neki, mivel egyszer már volt polipom, és gondoltam hogy újra van valami, mivel pecsételő vérzésem van, így elmentem egy másik orvoshoz, aki megvizsgált és azt mondta hogy van polipom, de nem kell eltávolítani mivel nem tervezek gyereket. Az egyik barátnőmnek tavaly volt méhszájpolipja, amit rögtön el is távolítottak, pedig ő sem tervezte a gyereket. Ha valakinek volt méhszájpolipja, eltávolították, vagy nem?

jún. 14. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt mehszajpolipom, nem terveztem gyereket amugy 46 evesen. Az orvossal azonnal megbeszeltuk a mutetet, ami kismutet.

En maganban voltam. Letezik, hogy a magyar egeszsegugy amilyen lerohadt, szimplan lebeszelnek egy eljarasrol? Attol tartok, igen. Mas a mioma, azt nem okvetlenul mutik. Na de egy mehszajpolipot mar miert kellene hagyni ott?

jún. 15. 01:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 4x volt, legutóbb 3 hete. Rögtön kiírtak az eltávolitó műtétre. Ezt gyerekvállalastól függetlenül ki szokták szedni egy napos műtét keretében. Válts másik dokira.
jún. 16. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!