Ezek melyik nemi betegség tünetei lehetnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hónapok óta kínlódok. Nincs meg a baktérium. Szerintem nagy baj van. Melyik std tünetei lehetnek ezek??? Nagymértékű hajritkulás,állandó torokfájdalom, hüvelygyulladás,alhasi fájdalmak,gyakori vizelés,gyakori vizelési inger. Felszálló fertőzés kismedence gyulladással. Kezelgetnek össze-vissza de nincs meg a baktérium. Hüvely kenet negatív. Férfi tünetei fitymagyulladás,fityma folyamatos kirepedezése,hámló viszketése. Már teljesen tanácstalan vagyok. Nem foglalkozik velem az orvos.jún. 14. 17:04
1/9 A kérdező kommentje:
Annyit kifelejtettem a tüneteknél hogy már a végbelem is szurkál. Folyás nincs. A héten voltam egy hüvelyi ultrahangon de állítólag az a gyulladást ki sem mutatja. Össze-vissza járkálok és nem jutok egyről a kettőre hónapok óta.
jún. 14. 17:06
2/9 A kérdező kommentje:
Meg még annyi hogy teljes immun gyengeség. Állandóan elkapok mindent. Állandó fáradtság,ízületi fájdalmak. Az általanos vérkép az jó. Ott sem találtak semmit.
jún. 14. 17:13
3/9 anonim válasza:
Tudni kéne, hogy mikortol és valószínű mitől. Gumi nélküli kaland volt-e stb..
4/9 A kérdező kommentje:
Októberben kezdődött minden. És félrelépés kizárt dolog. Egy munkahelyen dolgozunk évek óta,gyakorlatilag 24 órából 24-et együtt vagyunk. Tavaly májusban viszont 2 hétig gyógyfürdőn voltunk. Szóval nem tudom hogy olyan helyen esetleg lehet e összeszedni valamit. Illetve ugye munkahelyen stb,kénytelen vagyunk a wc-t használni. Sőt tavalyi év előtt egy munkasszállón laktunk együtt 12 fővel. Közös fürdő,wc stb. A férjem fityma repedezése már akkor kezdődött. Azóta körül is lett metélve mivel heges lett a fityma és összeszűkült.
jún. 14. 18:27
5/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Sikerült kideríteni mi állt a problémáid hátterében?
6/9 A kérdező kommentje:
Szia. Még sajnos nem. Augusztus végén tudunk csak elmenni egy teljes kivizsgálásra. Viszont nagyon aggódom mert ma megint nagyon fájt a hasam,derekam.
júl. 5. 22:30
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként első körben trichomonasra kezdtek kezelni minket,de nem volt tenyésztés csak a habos hüvelyváladék alapján gondolt arra az orvos. Aztán azóta nincs is meg a baktérium. Én meg egyre rosszabbul vagyok. Trichomonasnak lehetnek ilyen tünetei?
júl. 5. 22:31
9/9 A kérdező kommentje:
Csináltattam std tesztet és hüvelyleoltást. Az std negatív mindenre holott közben a férjem vizeletében megvan a trichomonas,így nyilván nekem is van. Szóval ennyit ezekről a tesztekről. Nekem meg a leoltas e.colit mutat.
okt. 12. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!