Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzóképes nők mennyit...

Fogamzóképes nők mennyit költenek évente?

Figyelt kérdés
Tudom, ez egy fura kérdés, de azt szeretném megtudni, mennyibe kerül egy évre a hüvelytampon, egészségügyi bettét, és tisztasági betét összesen. Hol szoktátok megvásárolni? Mekkora adagokban (hány hónapra)?

jún. 13. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Tampont, tisztaságit nem használok, csak egészségügyi betétet.

Egyszerre egy-két csomag.

DM, Rossmann

1400-1500 Ft a 14-16 db-os betét

jún. 13. 21:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor a 14-16 darabos egy havi adag?
jún. 13. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom az árakat, csak hogy mennyit használok. Mivel szoptatok és nagyon gyenge a menstruációm, elhasználok összesen 5 db betétet (csak a Libresse ultrát szeretem, abból viszont veszek egy óriáscsomagot ha akciós). Utána még elhasználok 6-8 tiztasági betétet, abból a legolcsóbb is jó. Valamint a szokottnál több wc papírt használok, mondjuk plusz fél guriga menstruációnként. 25 naponként jön meg. Jó számolást.
jún. 13. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Én újrahasználható betétet használok. Magam varrtam őket. Az anyagok összesen kb 10 ezer forintba kerültek. Már 3-4 éve varrtam őket, ugyanazokat használom. Az extra víz az elenyésző, mivel ruhákkal együtt mosom őket.
jún. 13. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap rendeltem 40 ezerért 5 db thisisredy mosható mensibugyit. 2 db pedig már van itthon egy régebbi rendelésből. Azok kb 15 ezer körül voltak együtt. Ez így egyben soknak tűnik de szépen leváltja a betétet és a tampont. És kényelmesebb is.
jún. 13. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
4 Azért ez elég gusztustalan... Főleg a ruhákkal együtt mosva. Miért nem jók a bevált dolgok? Nem ezzel mented meg a földet.
jún. 14. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Nagyanyáink is így csinálták. Az sem volt gusztustalan. Csap alatt mosom ki. Nem a ruhákkal. A gépbe már csak akkor teszem ha teljesen kijött belőle a vér. Nem a föld megmentése miatt használom hanem mert sokkal kényelmesebb mint a betét. Nem zacskós érzés.
jún. 14. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

4-es vagyok és teljesen egyetértek a 7-essel. Kimosom előtte kézzel, sokszor miután kimostam még a zuhanyzó aljába is bedobom, hogy ott ázzon/megtaposom, hogy tuti kijöjjön belőle minden. Miért ne moshatnám ki a ruhákkal?

Az enyém pamut felsővel készült, amíg betéteket hordtam főleg nyáron jól bepállott minden, folyamatosan kidörzsölte lent, mert hiába töröltem magam, hiába cseréltem, azért mégis műanyag és beizzadtam. Így a pamutos verzió legalább kényelmeseb és kevésbé büdös is, mert antibakteriális anyag van benne szívórétegnek.

jún. 14. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
31%

Hát, nem tudom... Régen volt a havikötő, havi rongy, aztán jött a vatta. Aztán, hogy egyszerűbb és kényelmesebb legyen, jött a betét és a tampon.

És ez most nem jó, irány vissza a havi rongyhoz...

Kicsit olyan, mintha wc papír helyett lapulevelet vagy csutát használnánk újra. Mondván, régen is az volt.

jún. 17. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
A tampontól mostanában sajnos görcsöl a hasam. Nem kellemes érzés. Pedig eléggé fentre helyezem fel. A betét bepállik és rohadt büdös ebben a melegben. A mensibugyi tök jól szellőzik és nem dörzsöl ki mert pamut anyag. Ne hasonlítsd a lapulevélhez. 😅
jún. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!