Tompa, szúró fájdalom az alhasnál, lehet ez ciszta?
A cisztát nem lehet kitapogatni.Van olyan ciszta,ami nem is fáj,csak az orvos veszi észre,hogy ott van.Ha állandóan fájna az petefészek gyulladás lenne,de szerintem az egyhelyben üléstől nyomódik a hassad és azt érzed.Próbálj többet mozogni,nem szoros nadrágban ülni,lazán kényelmesen. :-)
2009. jan. 6. 01:23
De lehet sajnos, én is ezzel "kínlódok" már hónapok óta. Ugyanígy szurkál, mint neked. Menj el dokihoz, bár lehet, azt fogja mondani, hogy kipukkan magádtól, és nem igényel beavatkozást.
Minden jót!
2009. jan. 6. 08:58
Sziasztok! Én most értem haza a háziorvosomtól. El kell mennem nőgyógyászhoz, mert gennyes a vizeletem s nekem is épp úgy szúr, mint nektek...S engem is azzal "boldogított", hogy "hát..lehet, hogy ciszta..." Nektek melyik oldalatok s milyen intenzítással szúrdogál? mesélnétek róla? jobbulást kívánok s minél hamarabbi gyógyulást :-) puszi!
2009. jan. 6. 09:12
Az előbbi bejegyző vagyok... most látom, hogy Neked is a bal oldalad szúr. én is ugyanígy vagyok. ha sokat ülök fájdogál s csak ülésnél?! júj..kezdek félni. mióta van ez Neked?
2009. jan. 6. 09:13
Az utóbbi 2 üzi küldője vagyok. nézegesd ezt az oldalt, én végigolvastam.
[link]
2009. jan. 6. 09:42
6/11 A kérdező kommentje:
Előző kommentelő, igen, nekem is a bal oldalam, már egy pár hete kezdődött, de mostanában gyakrabban érzem (eddig azért sem foglalkoztam vele, mert szinte fel sem tűnt). Nekem olyankor szokott szúrkálni, mikor sokáig ülök egyhelyben, de néha olyankor is érzem, amikor csak szimplán fekszem és semmit sem csinálok. Amúgy nem olyan intenzív fájdalom, de azért érzem és zavar. Én holnap megyek orvoshoz, remélem azért semmi komolyabb bajom nincs.
7/11 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként ahhoz, hogy megállapítsák mi ez, feltétlenül szükséges nőgyógyászati vizsgálat, vagy csak ultrahanggal is meg tudják állapítai? Mert még sosem voltam nőgyógyásznál...
Nem vicc,nekem is sokszor fájt így,aztán egyszer úgy begörcsölt,hogy nagyon rosszul lettem,azt mondta az orovos,hogy ez ciszta volt,csak kipukkant vagy ilyesmi
2009. jan. 6. 23:37
Hüvelyi ultrahanggal tudja megnézni az orvos. Ne félj, nem fáj egyáltalán. De valószínűleg csinál előtte egy normál vizsgálatot is, pláne, hogy még nem voltál eddig. Jobbulást!
2009. jan. 6. 23:46
Sziasztok! Én a linket bemásoló vagyok :P
Tegnap voltam először nőgyógyásznál..méghozzá este :) és nem is volt olyan rossz. Bár majdnem rosszl lettem amikor a szűzhártyámon keresztül "felnyúlt", de most már tudom hogy Hozzá is kötelező eljárni,mint pl. fogdokihoz. Szóval Ne félj, nagyon szimpi lesz a nődokid, rád sem néz amikor kimész félmeztelenül. kultúráltak, igaz? Nekem csinált egy hasi ultranagot. s nem talált semmi extrát, csak a húgyhólyagom fázott fel vagy mit mondott. Ne aggódj, lehet, hogy mivel mind2nknek uaz a tünetünk Neked is csak ennyi a bajod. Jobbulást és gondolok Rád ismeretlenül is. Puszi!
2009. jan. 7. 08:55
Kapcsolódó kérdések: