Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt tudna írni légyszi?

Tapasztalt tudna írni légyszi?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátommal tegnapi nap folyamán együtt voltunk és az óvszer aljában a guminál volt az egész spermium. Felhívtam dokit azt mondta ír fel esemény utáni tablettát. De nagyon félek,hogy ne jelentkezzen hányás mert fóbiám van.Én értem, hogy hogyha terhes lennék még rosszabb lenne meg ugyanúgy lenne valamint abortusz is rossz stb de nehéz rávennem magam. A fogamzásgátlótól is hányingerem volt mindennap azért hagytam abba. Így ettől annyira félek hogy el nem tudom mondani. Valakinek örülnék ha pozitívan beszámolna erről és a mellékhatásairól. Az biztos hogy hogyha beveszem akkor hányinger ellen egyből bekapom valamit vagy hasonló. Nehogy véletlenül is legyen.

Köszönöm válaszokat!

2024. jún. 10. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Vettem be 1-2 alkalommal, soha nem volt hányingerem tőle 🤨 neked ez inkább pszichés dolog.
2024. jún. 10. 11:47
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Mi a jó eget szeretnél kérdezni?
2024. jún. 10. 11:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Elso ezt jo hallani…😫 akkor hanyas tenyleg remelem elkerul😫🥺
2024. jún. 10. 11:55
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Miért, hol kéne legyen a sperma ha nem az óvszerben az alján?
2024. jún. 10. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4!

A tetején a kis csúcsban kellene lennie. Az alja jelen esetben a pénisz tövénél lévő részt jelenti

2024. jún. 10. 12:00
 6/12 A kérdező kommentje:

5

Igyvan!

2024. jún. 10. 12:08
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Nem a spermium volt ott hanem a sperma. Nem mindegy. 😅 Szegény srác valószínűleg nem jól helyezte fel a gumit. Gyakoroljon!
2024. jún. 10. 12:15
 8/12 A kérdező kommentje:

7

Igen lehetséges bár eddig erre nem volt példa. De tényleg remélem, hogy minden rendben lesz és nem leszek a halálomon a gyógyszertől😫🙏

2024. jún. 10. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A koton kifele vagy befele söndörödött?
2024. jún. 10. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Én is sokszor visszaöklendezem a nagyobb, vagy keserűbb gyógyszereket. Nekem is kellett egyszer, kétszer esemény utáni, nem volt probléma egyszer sem, ne félj tőle!
2024. jún. 10. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!