Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az min múlik és hogy lehet,...

Az min múlik és hogy lehet, hogy vki mellre hízik vagy máshova? Nincs túl nagy mellem és ha hízom, akkor a fenék, comb, csípő az érintettek. Hogyan lehetne ezt megváltoztatni, úgy, hogy inkább mellre hízzam?

Figyelt kérdés

jún. 9. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Genetika. Sehogy.

Ha eleget hízol, akkor mellre is fog menni egy idő után, de persze addigra már a fenék-comb-csipő kombó jól meg fog nőni, szóval el kell döntsd, hogy megéri-e.

jún. 9. 19:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Valóban, tényleg nőttek a melleim is, de nem számottevően.

Biztosan lehet valahogy irányítani, csak még nem jöttem rá, hogy hogyan.

Hormonok? Nem jól működik a hormonrendszerem?

jún. 9. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy ? Milyen magas meg mennyi a súlyod , nyilván ha magas vagy akkor eloszlik a felesleged ezért nem megy a melledre , vagy ilyen masszázs teknikákkal elvileg lehet segíteni
jún. 14. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A kor miért lényeges szted? Amúgy elég vékony voltam mindig is. Amikor hízókúráztam, akkor pedig nem úgy jöttek fel a kilók, ahogy én azt akkor elterveztem. Most már tudom, hogy nem hízókúrázni kellett volna, de annyira mondták ovis korom óta, hogy milyen vékony vagyok. Akkoriban az nagyon zavart.

Ez a mell kérdés sem a kebel mérete miatt kérdéses, hanem valóban kíváncsi vagyok arra, hogy mi az oka annak, hogy hova megy a testen a háj.

Biztos, hogy van oka, lehet, hogy a hormonok?

Egyszer láttam egy videót arról, hogy annak is van jelentősége, hogy pl kinek milyen alakú és nagyságú a hasa. Ebből lehetett következtetni arra, hogy az illetőnek milyen betegségei vannak.

Szerintem ezzel a mell témával is hasonlóan lehet.

jún. 16. 15:20
 5/5 anonim válasza:
Az én párom 100+ kiló. Tehát nen kis darab. Eléggé el van hízva. Mindenhol is lóg rajta a sok háj. Nagy puha lógó mellei voltak mindig is, de pár hónapja mellre is sokat hízott és sokat nőtt a melle. Előtte sokáig nem hízott a mellére és amikor állt a 2 lábán, akkor eléggé lapos volt, mert ugye csak lefelé lógtak a mellei. De mostanra már peckesebben állnak, mivel nőttek neki. Nagyon imádom az egész lényét így, ahogy van!!! 27/F
okt. 6. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!