Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mennyire normális? A...

Ez mennyire normális? A ciklusom közepén elkezdtem picit barnázni. (1 éve szedek fogamzásgátlót) és bővebb folyásom lett. Elmentem nőgyógyászhoz aki egy kis hüvely gyulladást, talán gombát állapított meg, kaptam gyógyszert rá.

Figyelt kérdés
Mára a folyásom sűrű és rózsaszínű. Ez lehet a gyulladás vagy a gomba miatt? Vagy keressem fel ismét a dokit. (2 napja voltam)
jún. 7. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem gyógyul meg azonnal, szóval ez benne van a pakliban. Szerintem ha 1 hét múlva sem lesz jobb, akkor menj vissza a dokihoz, addig meg remélhetóleg jobb lesz. Én sima húgyúti gyulladásra is 1 hét antibiotikumot kaptam és csak az 5. napon éreztem javulást...
jún. 7. 13:39
 2/3 A kérdező kommentje:
De akkor ez a rózsaszines folyás normális? Eddig ha gombám volt akkor fehér színű volt. Sosem tapasztaltam rózsaszín folyast még
jún. 7. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Az nem a gomba, hanem a gyulladás miatt lesz valószínűleg, hiszen ilyenkor vérbő a nyálkahártya és sérülékeny. Egyébként olykor súlyos gond nélkül is barnáznak, rózsaszínes pecsételnek nők. Akkor van nagy baj, ha ez rendszeres.

Persze van, akinek gyulladáskor sem vérzik semennyire a nyálkahártyája. Ez kicsit olyan, minthogy a szüzesség elveszítése sem feltétlen jár vérzéssel, hiszen a szövetek rugalmasak.

jún. 7. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!