Vizelet vételnél, vizsgálatnál mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Majd tervezem a dokit is megkérdezni, még csak most láttam az eredményt. Pontosan azért nincs kiírva de azt írja, vizelet üledék-batériumok: sok/látótér.
Nincs számadat kiírva mennyivel sok meg semmi más.
De nem vagyok felfázva meg nem fáj, nem viszketek semmi és mégis sok a baktérium?
Annyi, hogy amugy aznap nem volt alkalmam sok vizet inni és elég sárga volt a pisim is. Esetleg lehet az?
De ha meg sok vizet iszok, akkor meg semmi színe nincs a pisimnek állitólag az se jó. Vagyis azt olvastam
jún. 7. 00:21
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Ilyen meghatározás nincs, hogy ha sokat iszol az nem jó, na persze nem napi 8 literről beszélünk, de a vizelet színe, sűrűsége természetesen függ a bevitt folyadéktól. 3 literrel nagy melegben, fizikai munka esetén 4-5 literrel semmi bajod nem lesz. Ez ami ebben a leletben van az azt jelenti, hogy van benne sok baktérium, sima vizelet üledékben mást nem írnak sosem. Pontos számra vagy azt megtudni milyen baktérium van benne, ahhoz tenyésztés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!