Mikor számítsak rá? (FONTOS)
Figyelt kérdés
kiszámoltam és elvileg vasárnap kéne h megjöjjön.
de holnap megyek buliba és a party reggel 6ig tart. és mégis vajon mikor jön meg?
hogy már számítsak hogy hajnalban a partyba vagy lehet hogy csak vasárnap délután?
2010. okt. 29. 22:23
1/4 anonim válasza:
Inkább már csak reggel számithatsz rá.Ha pontosan szokott jönni akkor vasárnap reggeltől várható.
Legalábbis nekem este nem szokott megjönni,mindig csak reggel.
2/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani, az is lehet, hogy az állás, ugrálás, alkohol fogyasztás is befolyásolja, ezért mindenképpen legyen nálad tampon/betét és fájdalomcsillapító.
3/4 anonim válasza:
nekem mindig este jön meg mint pl. most ... tiszta vér lett minden hja de jó... Úgy csináldd ahogy az előző leírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!